tirsdag 9. juni 2015

Altinn skatteetaten

Altinn skatteetaten

Skatt, avgifter, folkeregister og m. Logg inn her for å endre. Alt sendes elektronisk. Her finner du skjema, meldinger og relevant informasjon.


Altinn skatteetaten

Du kan endre opplysninger om for eksempel inntekten din, slik at skattekortet blir riktig. Du kan ikke bestemme selv hvor mye skatt du vil betale hver måned. Hvis du vil trekke mer skatt enn skattekortet viser, kan du be arbeidsgiveren din om å gjøre det. Du trenger ikke nytt skattekort. Noe feil har skjedd.


Ikke akkurat mangel på innloggingsmetoder. BankID er så utbredt at den kanskje vil ta over plassen som den mest brukte. Du må logge inn for å se opplysninger om personer og bedrifter. Er du ikke elektronisk bruker, kan du registrere deg hos Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi).


Altinn skatteetaten

Digital post til virksomheter. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Det er ikke mulig å melde seg som tester fra lørdag 29.


Har du lyst å påvirke hvordan fremtidens skattemelding (selvangivelse) skal se ut for over fire millioner brukere? Og det er tydelig fra første gang du besøker siden! Interessert i nyheter om skatt, økonomi og avgift? Få vårt nyhetsbrev levert. Du er nå logget ut fra Skattelistene.


Du har gjerne jobbet noen år med slike program tidligere, eller har erfaring med rekr. Altinn i ny versjon (1). Beregn skattetrekket ditt og hva du får utbetalt basert på den tabellen du har.


Tabellnummeret viser hvilken trekktabell arbeidsgiver skal bruke for å regne ut skattetrekk ved lønnsutbetaling. Dette er formidable tall som betyr en enklere hverdag og store innsparinger, både for brukerne og for det offentlige. Her kan du registrere frivillige organisasjoner i Frivilligregisteret, og du finner blant annet samordnet registermelding og din elektroniske selvangivelse.


Altinn skatteetaten

Tilbyr også andre elektroniske tjenester, som meldinger fra det offentlige og innsynstjenester i offentlige registre. Join LinkedIn today for free. Skatteetatens nettsider er blant de mest besøkte nettstedene i Norge. Nyheter og tips fra Firmanytt. I løpet av kort tid vil Tolletaten ikke lenger ta imot søknader om.


Motta artikler om firmadrift, økonomi, lovverk og annen informasjon som kan hjelpe deg å lykkes med firmaet ditt, rett i innboksen. HVORDAN SJEKKE SKATTEN? Får du igjen på skatten? Er det noko du lurar på i løpet av helga, ta gjerne ein tur innom skatteetaten. Der finn du svar på det meste om skatt.


Ha ein strålande helg alle saman, vi er tilbake måndag klokka 9. Oppe i høyre hjørne eller midt på siden vil du se hvor du trykker deg videre for å komme til innlogging som enkelte kaller pålogg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg