mandag 1. juni 2015

Viking forlovelsesringer

Allianseringer og vakre håndlagde diamantringer. Førsteklasses kvalitet til gode priser! Våre kolleksjoner av forlovelsesringer og gifteringer tilbyr deg et stort utvalg modeller.


Her finnes forlovelsesringer og gifteringer i nyskapende form eller i klassisk utførelse. Alle våre priser på forlovelsesringer og gifteringer er pr.

Kontakt oss gjerne hvis du ønsker tilsendt gratis ringmål. Gravering er gratis. Oppgi ringnummer ved bestilling. En forlovelse med din utvalgte er en gledelig og fantastisk begivenhet.


Ved å fri stiller du kanskje det viktigste spørsmålet i livet ditt, og forlovelsesringen er gjerne et symbol på at du har funnet den personen du ønsker dele resten av ditt liv med. Cool viking smykker med maskuline design. Dette er hva som kjennetegner viking smykker du finner på CHANTI.


De har alle en rå og veldig kraftig uttrykk, som vil passe de fleste menn.

Er du ute etter en ny menns smykker, vil disse variantene være et godt valg. På denne side har vi samlet vårt komplette utvalg av forlovelsesringer. Det varierer fra de klassiske og subtile til de tøffe og unike modeller for de par som vil skille seg ut fra mengden. Snorre gifteringer i gult eller hvitt gull, symboliserer det urnorske. Som inspirasjon og utforming er det hentet elementer helt tilbake til år 400.


Sigmund Espeland AS - Norsk produsent av bunadssølv. Norges største utvalg av smykker. Og lages etter nøye studier av smykker og ringer fra denne perioden. Gull, sølv og diamanter. Smykkene og forlovelsesringene lages i et bredt utvalg i gult gull og hvitt gull og etter de beste håndverksmessige tradisjoner.


Våre medarbeidere har gjennom mange år opparbeidet seg stor kompetanse, og vi kan veilede og hjelpe dere til å finne de perfekte ringene. Topp kvalitet og sikker handel. Stort utvalg med veldig gode priser. Designringer fra vår egenproduksjon, eller design selv med vår verktøykasse online. Vi lager drømmene dine - forlovelsesringer eller gifteringer med særpreg like unike som dere selv.


Bjørklund har et stort stort utvalg gifteringer i hvitt gull og gult gull.

Forlovelsesringer og gifteringer fra landets ledende leverandører. Besøk oss på nett og i butikk for å se om det er noen som passer dine ønsker. En gullsmed er en smed som spesialiserer seg i arbeid med edelmetaller, vanligvis for å lage smykker. Yrket består vanligvis av tre hoveddeler, filing, lodding og pussing av metallet.


Støping ble senere introdusert som et middel for masseproduksjon. En ring er for mange det ultimate smykket og bæres med stolthet enten det er en frierring, forlovelsesring, giftering, diamantring eller annen ring til både kvinner og menn. Hos oss finner du ringer i alle utførelser tilpasset ditt budsjett og anledning. Velkommen til hyggelig handel!


Hvis du ønsker å vise samboeren eller kjæresten din, at du bare virkelig er glad i henne? Det kan gjøres på mange måter. En av disse er, at du tar hånden hennes og finner det riktige smykket blant det store utvalget av forlovelsesringer og halskjeder, som symboliserer deres felles kjærlighet.


Vi har et godt utvalg av ringer i sølv for enhver smak, så alle kan finne det de er på jakt etter. Tror man velger selv om man bruker samme ringen eller ei. Vet ikke hva som er vanlig i giftering. De selges jo ofte som par, og blir dermed også like i utseende.


Men egentlig er det helt opp til deg hva du vil ha. Det er nok ikke ringen det kommer an på skal du se:) Lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg