fredag 19. juni 2015

Pepperkakehuset savalen

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Kjøp former til pepperkakehus.


Enkelt men hjemmelaget!

En hytte pyntet med seigmenn og glasur akkurat slik et pepperkakehus skal. Når du kommer inn i hytta møter du en varm atmosfære toppet med romslige løsninger med god plass til alle. Daglig leder Maren Hernes (bildet til høyre) i Historiske Møbler AS hadde ansvar for pynten på pepperkakehuset , og forteller om et prosjekt virkelig utenom det vanlige: –Da vi fikk oppdraget vurderte vi flere materialer. Jeg pratet med min kontaktperson Anders i Fritzøe Engros, og han rådet meg til å se nærmere på Tricoya Extreme.


Med sengeplasser, flere salonger og et nydelig utsiktstårn, kan du nyte oppholdet sammen med storfamilien, jobben, venner og bekjente. Om det er teambuilding, kickoff eller rett og slett bare en samling for din bedrift, vil dere garantert finne inspirasjon og energi etter et slikt opphold. Tynset sentrum der man finner alt av detaljhandel.


Dette pepperkakehuset er julepynt som både er vakkert for øye og godt for ganen.

Savalen tilbyr leie av sengetøy og håndklær. La barna delta i dekoreringen, men jobben med å lage det veldig varme karamell-limet bør en voksen stå for. Fastplasser På fastplassene er det mulig å sette opp sin egen ”platting”, og vi har også noen plasser for de som ønsker spikertelt. Noen ganger blir veggene skjeve og taket for stort. Her har vi flere tips til deg som skal lage pepperkakehus og som vil lykkes på første forsøk!


Her får du alt du forventer av et moderne fjellhotell, og litt til, som spektakulært velværebasseng og spa … Besøk nissehuset og møt Julenissen og hans medhjelpere. Bergen skryter av å ha verdens største pepperkakeby. Vi er godt fornøyd med ny prisrekord på 1millioner kroner i Fjellregionen.


Det er koselig å pynte til jul. På selveste juliaften 24. Pepperkakehuset er ledig i Nyttårshelgen På grunn av avbestilling grunnet sykdom, er Pepperkakehuset ledig fra 28. En trøndersk investor har kjøpt pepperkakehuset til en rekordsum for hele fjellregionen, 1mil! Jeg har ingen meglerutdanning, men har alltid vært interessert i eiendom utenom jobb.


Resultat FROMDATE - TODATE Antall. Kontakt vår eiendomsmegler på Tynset. Aktiv Eiendom kjenner ditt område.


Din henvendelse er nå sendt til vårt kundesenter og vil bli håndtert så snart som mulig.

Bakgrunnen for investeringa er utleie av Pepperkakehuset , sier Per Morten Hektoen. PTH AS står bak Pepperkakehuset og brukte drøyt ti millioner kroner på prosjektet. Lokal privatperson vurderer kjøp av Pepperkakehuset. Selskapet er eid av brødrene Per Morten og Trond Ola Hektoen.


KAN FJERNES: Men megler mener pynten er viktig for pepperkakehuset. Ved hjelp av min design og byggemetode er det nå muligheter ågso for å kle opp dere som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg