tirsdag 23. juni 2015

Hvor lenge er brystene hovne etter operasjon

Hvor lenge er brystene hovne etter operasjon

Perfekt kokte egg hver gang, uansett om du ønsker de bløt,medium,eller hardkokt. Finn laveste nettpris her. Nå har jeg tatt silikon, og er svært fornøyd! Brystene er self harde og ikke helt slik de skal enda.


Så for meg at silikon-pupper skulle være helt runde, men mine er mer spisse. Hvorfor ble de det? Etter en slik operasjon vil det ta en stund før arrene gror ordentlig til og hevelsen går ned.


Vi pleier å avtale kontroll etter fire-seks måneder – det er ofte den tiden det kan ta før du ser det endelige resultatet. Hvilket resultat kan jeg forvente meg? Mange ønsker seg kløft mellom brystene - det er ikke alltid mulig å få til hvis brystene fra naturen sitter langt ute på sidene av brystkassen. Etter noen måneder pleier man ikke å merke eller tenke noe særlig på at man har brystproteser innlagt.


Du skal kunne leve helt som før. Amming: I de fleste tilfeller vil det være vanskelig å amme etter en brystreduksjon og vi anbefaler at du venter til du er ferdig med amming. Er brystene uforholdsmessig store, kan det likevel være aktuelt å utføre operasjonen.


De fleste vil oppleve at brystene er hovne og struttende etter operasjonen. Et brystløft gjør at du får rundere og høyere bryster. Brystløft er en operasjon vi har svært god erfaring med innen kosmetisk kirurgi.


Hvor lenge er brystene hovne etter operasjon

Ny operasjon er mulig, men etter hva min kirurg sa var at hvis man for andre gang utvikler kapsel vil man alltid gjøre det. Så da kan man velge om man vil leve med kapselen eller ta protesene ut. Hadde jeg vært deg ville jeg tatt kontakt med klinikken hvor du har operert deg og spurt om en konsultasjon og sjekke om du har utviklet kapsel og evt få en ny operasjon. Etter det har jeg prøvd å være flink og hever beinet ved hver anledning. Det er gått nå uker etter operasjonen.


Foten er fortsatt noe hoven, dog mye mindre enn før, men om jeg ikke er flink med å sitte med foten hevet, blir det verre på ettermiddagen. Da er det spesielt hevelsen under tåballene og i tærne som plager meg mest. Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Alle artikler er publisert med dato – enten for opprettelse av dokumentet eller revidert dato.


Nyhetsartikler og intervju som er eldre enn to år, er merket med dette. Jeg la inn 2cc under musklene i hvert bryst for år siden og er veldig fornøyd. Pga at den ene ikke festet seg og litt smerter måtte jeg nå operere det ene brystet igjen. Forrige gang tenkte jeg ikke så mye på hevelsen siden begge var like hovne. Nå er kun et bryst vondt og hovent og symetrie.


Behandlingstiden er uker. Etter brystbevarende operasjon gis strålebehandlinger mot brystet og eventuelle lymfeknuter ganger i uken. Er pasienten under år, vil hun vanligvis få behandlinger ekstra på et lite strålefelt mot området der svulsten satt. Denne brosjyren er laget til deg som har gjennomgått bypassoperasjon eller klaffeoperasjon. I tillegg lurte jeg på om noen har erfaring med alkohol etter brystoperasjon ? Jeg skal i et selskap neste uke og har veldig lyst å ta meg et glass rødvin eller to.


Hvor lenge er brystene hovne etter operasjon

Er dette ok så lenge man ikke tar smertestilende, eller bør man vente lenger enn uker etter op? Vet ikke om det har innvirkning på hvor godt arret. Hei, Ønsker objektivt svar på følgende. Dette er ikke uvanlig å se etter enkelte operasjoner, at du også har hevelse rundt kneet gjør at drenasjen fra nedre del av benet vil kunne være forhindret.


At det er ensidig gjør at det er mindre sannsynlig at det skyldes problemer med hjertet eller nyrer. Kvinner som ønsker større bryst , men som ikke kan oppnå dette med proteser alene fordi brysthenget er for stort, kan egne seg for brystløft med proteser. Dette kan gjøres i samme operasjon så lenge brystene som skal løftes ikke er for store. I tilfeller hvor brystene er store og har heng, bør man gjøre et brystløft først. Ved en halsinfeksjon, enten det er virus eller bakterier, får du hovne og ømme lymfeknuter bak kjevevinkelen.


Alle får slike infeksjoner av og til, og det er ikke uvanlig å ha en-to gryn- eller ertestore lymfeknuter øverst i halsen bak kjevevinklene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg