tirsdag 9. juni 2015

Muffins oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!

Disse vil garantert glede selv den mest kresne cup cake-entusiast. Barnas favorittmuffins – perfekt til barnebursdag! Av denne oppskriften blir det muffins.


Lettvinte muffins er små, SUPERGODE muffins , som er SUPERRASKE å lage. Deigen skal bare røres sammen med en sleiv, og etter minutters steking er muffinsene klare! Du kan tilsette smak etter ønske. Oppskriften gir stk.


Her har vi samlet våre favorittoppskrifter, både på muffins , cupcakes og god frosting til toppen.

Bringebær og hvit sjokolade i deigen, og ostekrem med sitron på toppen. De gjør deg brei over ræva, etser bort tannemaljen, får kvisene til å poppe opp som ugress, og gjør håret ditt fett og motbydelig (i alle fall om du søler smør i det mens du holder på). Lag lyse muffins som er perfekt for bursdagsselskap eller som 17. Disse store muffinsene er både saftige og gode.


Pynt med melisglasur. Barn er glad i muffins , og ekstra godt blir det med glasur og masse fargerik pynt. Denne grunnoppskriften på lyse muffins er superenkel å følge. Klikk deg inn på muffinsoppskriftene her. Saftige og smakfulle muffins er perfekt til bursdager eller andre anledninger.


Her finner du en lekker oppskrift på Grunnoppskrift muffins. Topp med enkel kremost frosting og pynt med ønsket strøssel. De som spør hvor mange det blir: Jeg har ikke prøv men ved å se på en annen, mer informativ oppskrift med omtrent samme innhol anslår jeg det vil bli ca.


Lise Finckenhagen bruker grovt mel og fyller dem med skinke, ost, paprika og vårløk. Matmuffins passer fint til lunsj eller i matpakken når du skal på tur. Forvarm ovnen til 2grader.


Dette blir omtrent muffins.

Muffins trenger ikke være bare søtt. Knekk eggene i en bolle og visp dem sammen med sukkeret i en bolle til eggedosis. Det fins mange typer muffins , men de fleste kobler nok disse til den søte kaketypen eller cupcake. Men vi har i det siste forsøkt flere oppskrifter på de som ikke er søte og som kan brukes som frokost, smårett eller bare som ett mellommåltid.


Alle liker muffins ! Lyse muffins med en god smak av vanilje er et godt utgangspunkt, og det tar kun en halv time å lage de. Cupcakes og muffins er alltid populært, og vi har derfor samlet en rekke enkle oppskrifter på ett sted. La deg inspirere her. Lag enkle, luftige og skikkelig gode muffins. Vi brukte kakaopulver i disse slik at det ble sjokolademuffins.


NO: Når man snakker om muffins så tenker du kanskje mye hvetemel og mye sukker, men slik trenger det ikke være. Faktisk trenger ikke muffins å smake søtt engang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg