torsdag 25. juni 2015

Kviselignende utslett i armhulen

Jeg har hatt utslett under armene i ca. Heldigvis har ekspertene en mistanke om hvorfor vi får mørkere hud og inngrodde hår under armene, og løsningen handler ikke bare om hvordan vi ser ut, men kan også være bra for helsen og bakteriefloraen vår. Jeg en kvinne på år og har et hudproblem som startet for rundt halvannet år siden. I tinningen er utslettet konstant, men ellers kommer og går de.


Armhulen utslett kan være skjemmende, ubehagelig og pinlig.

De kan forårsake smerte, lukt og intens kløe. Vanlige årsaker til armhulen utslett er soppinfeksjoner, fuktighet og varme. Selv om disse utslett kan være forårsaket av mange forskjellige ting, det er naturlige måter å kurere dem. Utslett kan utløses av flere sykdommer eller ytre påvirkninger. Det kan komme i forbindelse med infeksjoner, allergi eller hudirritasjon.


Jeg fikk for et par ukerstid siden utslett under den ene armen, og siden da har det bare blitt verre. Nå er det på en måte som om overhuden mangler, og det er et stort område som er rødt, smertefullt og klør masse.

Hva er utslett med kløe? VG Nett) En kronisk og potensielt svært smertefull hudsykdom kan vise seg å ramme tusenvis av nordmenn. Endelig noen m samme problemet her.


Jeg tror jeg blir gal Sist jeg barberte meg under armene fikk jeg et kviselignende utslett. Og det klør ikke mindre for å si det sånn. Sverger til denne da den er mil og fin å kombinere med parfyme. Bakterielle og virale Utslett.


Utslett som kommer med flere barnesykdommer faller i denne kategorien. Har i kanskje litt over uke hatt et veldig svakt rødt mønster under armhulene mot brystet med lett flassing og bitte litt kløe. Tenkte det kanskje var at huden var veldig tørr, så tok på parfymefri fuktighetskrem på.


Ingen endring, før i dag, da plutselig har tatt helt av! Kraftig forverring fr. Det er en lang rekke ulike årsaker. Kvinner lider ofte av irritert hu kle, rdhet, prikker og utslett etter barbering.


Utslettet kommer i lpet av noen f timer etter fdselen.

Sønnen min har siste 2-mnd fått utslett som ligner på vorter. Utslett i form av vorter under armhulen på år gammelt barn. Om det er et kløende utslett finnes det lindrende behandling. En kan få virus- utslett om en har vært forkjølet eller småsyk. I dag fikk jeg noe slags utslett på hele overkroppen, både ryggen og magen,.


Nå har jeg utslett på rompa, armen og magen i tillegg til de overnevnte stedene. Væsking og pussutskillelse gir ofte dårlig lukt. Det første man må gjøre er å få avklart en sikker diagnose for å gi gode råd om behandling. Dette kan være svært hemmende i sosiale og intime sammenhenger.


Du br alltid teste en ny deodorant p underarmen fr du begynner bruke den. For nesten en uke siden kom jeg hjem fra syden, og den siste dagen der etter jeg hadde barbert meg hadde jeg fått noen nupper under armene. Dagen etter ble de større, de svei og klødde litt.


Etter hvert når jeg kom hjem igjen, har det ikke blitt bedre, og under den ene armen fikk jeg en stor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg