mandag 10. august 2015

Jentetur 2019

Farris Bad er det største, vakreste og mest innholdsrike spahotellet i Norden! Hit reiser du på jentetur Kun time med fly fra Oslo kan du nyte en Cosmopolitan til kr eller et glass champagne til kr! Publisert av Reisetips. For mange er en jentetur til en Europeisk storby ofte forbundet med en bykultur som er mer til å ta og føle på, noe som gjerne understrekes ved at vi alle skriker Shopping og Wellness inni oss.


Om du vil kombinere Shopping og Wellness med noe, så er det gjerne en god restaurant og en fancy nattklubb deretter.

Hvor shopper man i Stockholm? Trenger du tips til hva du kan gjøre på jentetur til Stavangerregionen? Fjord og fjell i Jærregionen - forslag til en langhelg med kombinasjonen by og land. Jentetur til Stavanger. Rettare sagt ein jentetur kombinert med med andre ting.


For min del var det for så vidt kun pleasure, mens dei andre hadde sine arbeidsoppgaver som var heile utgangspunktet for turen. Silje Thorstensen fra Treningspodden kommer tilbake for andre året på rad og tar med seg et håndplukket instruktørteam. De er alle dedikerte og profesjonelle, motiverende og best på sitt felt.

Eller så har partner, barn, jobb og livets andre små fartsdumper satt jenteturen på hold. En måte å få jenteturen til å bli noe av er å feire noe – kanskje er det en (eller flere) i gjengen som har en jevn fødselsdag. Uansett – å reise på jentetur til en ny spennende by gir reiseminner dere kan prate om i lang tid fremover.


Langkawi er som Bali var - for år siden. Med daglige yogaøkter med Henriette Lien. Ingen trafikkkaos, ingen køer, god plass på stranden og spennende utflukter over regnskogen! Haugesund -Stavanger – Kolding Avreise fra Haugesund kl. Turen går til Kristiansand hvor vi har avgang med olor Lines Superspeed kl.


JENTETUR TIL KRETA. Har du begynt å planlegge sommerferien? Har akkurat kommet hjem fra jentetur i København. Vi var tre venninner med hver vår baby på armen. Beatriz En pizza-frelst reisefanatiker, historieforteller og romantiker - med en enorm forkjærlighet for foto, flyplasser og folkemengder!


Eventyrlysten gjør at jeg snart kan krysse av over land på listen, men nærmest hjertet ligger hjemlandet Spania, og India - som av en eller annen grunn aldri vil gi slipp. Lave priser, gammeldags sjarm, strender og 3soldager i året. Lisboa er en weekend-vinner som bare venter på å bli oppdaget, og vi har samlet høydepunktene.

Vi kom frem hit i ettermiddag, spiste lunsj, gjorde intervju med BBC (over telefon) og dro rett på spaet. Jeg har spilt ihjel Selena Gomez sin nye låt, hun er min favorittartist. Før var det Miley Cyrus men de siste årene har det altså vært Selena som gjelder. Jeg og ei venninne er så smått begynt å fundere på en liten jentetur , og så lurer vi litt på hvor vi skal legge ferden.


Finnes sikkert tusen millioner tråder om akkurat dette fra før, men jeg prøver meg her likevel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg