onsdag 12. august 2015

Kanvas barnehage røyken

Barnehager i Røyken ? Midtbygda Kanvas - barnehage ligger fint til i skogkanten av Katrineåsen i Røyken kommune. Vi har naturtomt med trær og blåbærlyng innenfor gjerdet, og skogen rett utenfor. Vi har mange gode turmuligheter i nærmiljøet som byr på ulike opplevelser for barna.


Stiftelsen Kanvas har en barnehage i Asker.

Kanvas -barnehagene i Røyken gir et tilbud til ca 4barn og har ca 1ansatte. Kjekstadmarka Kanvas - barnehage har tre avdelinger. En avdeling for barn i alderen 1-år og to avdelinger for barn i alderen 2-år. Spikkestad Kanvas - barnehage er en godt etablert barnehage som ligger sentralt i lokalmiljøet på Spikkestad. Det betyr at vi nå lyser ut fem lektorstillinger i Oslo, Bærum, Røyken og Levanger.


Kanvas barnehagene i Røyken gir et tilbud til ca 4barn og har ca 1ansatte. Frydenlund Kanvas - barnehage åpnet 6.

Vi ligger i Åros i Røyken kommune. Uteområdet vårt er stort og romslig med mye naturtomt og lavvo, noe som innbyr til variert lek og ulike motoriske utfordringer for barna. Utforskeren Kanvas - barnehage ligger sentralt på Slemmestad med kort vei til buss og båt. Vi har faglig høyt miljø der barna settes først.


Vi har en mangfoldig personalgruppe i alder, kjønn, utdanning og erfaring. Spikkestad barneskole er vår nærmeste nabo, og vi har et godt samarbeid i forhold til overgangen fra barnehage til skole. På bakgrunn av de ansattes samlede kompetanse, opptrer Kanvas som rådgivende instans for foreldre, kommuner, bedrifter og private barnehager.


Utforskere barnehage nå er den første av i alt sju Kanvas - barnehager i Røyken som har fått denne godkjenningen. Lektorstilling Torvbråten Kanvas-barnehage, Røyken. Kanvas er med sine barnehager Norges største barnehagestiftelse med ideelle formål.


Damsgård Kanvas - barnehage er en basebarnehage, dvs at barna rullerer på bruk av de ulike rommene i barnehagen. Er dette ditt firma? Alle barn tilhører en fast gruppe med faste barn og voksne.


De aller minste har egne rom de alltid har tilgang til. Presentasjon av Kistefossdammen barnehage på FLM.

Reddiken Kanvas - barnehage ligger landlig til i Lommedalen, og har barn fra til år og ansatte. Det særegne barnehagebygget har spennende og fargerike løsninger, og gir varierte lek- og læringsmuligheter. På bursdager blir det servert frukt eller smoothie istedenfor kaker. Hurtigbåt til Oslo (Aker brygge) fra gamle cementbrygga.


Kontakt barnehagen. I høst har åtte barnehager i Røyken blitt Miljøfyrtårn-sertifisert. Ordfører Eva Norén Eriksen har reist rundt til barnehagene og delt ut diplomer som beviser på at barnehagene oppfyller kravene til å være Miljøfyrtårn. Vi ønsker å gi barna i Bitehagen barnehage gode opplevelser både inne og utenfor barnehagen - Opplevelser som berikes gjennom vennskap, trivsel og læring.


I Røyken barnehage lærer blant annet barna om kildesortering og hva som er viktig å gjøre for å unngå forsøpling i naturen. Kollektivtransport. Tog: Spikkestadbanen (strekning Spikkestad – Lillestrøm) stopper på alle stasjoner og er kun minutters gange fra barnehagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg