tirsdag 4. august 2015

Blikk kontakt

Norges Hoteste Chat. Ring oss gjerne på telefon i åpningstiden, eller fyll ut kontaktskjema nedenfor. Send oss en melding via kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg – eller ring oss for en uforpliktende og hyggelig prat.


Kontaktinformasjon. Trenger du gode håndverkere med blikk for kvalitet, så ta kontakt med oss. Vi skreddersyr etter kundenes ønsker.

Du finner oss i Skridsholgt. Kom gjerne innom for en prat! Vi har åpent verksted som hjelper kunder alle virkedager 07. Noe ventetid kan forekomme i hektiske tider. Dorian Electra, popartisten som leker med kjønn og kjønnsuttrykk.


Les intervju med regissøren Celine Sciamma, aktuell med filmen Portrett av en kvinne i flammer. I over år har Christian oppsøkt homoterapi for å få hjelp til å leve lykkelig i et heterofilt samliv. Vi hjelper deg med alle typer blikkenslagerarbeid i hele Østfold.


Denne websiden bruker cookies for å forbedre surfeopplevelsen.

Ved å fortsette gir du oss samtykke til å lagre cookies i henhold til vår policy. Ikke nøl med å ta kontakt ! Vi svarer så fort vi har muligheten. Klar til å starte ditt neste byggeprosjekt? Blikk og Takservice AS.


Ring oss eller send en melding og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig. Vi holder til på Os utenfor Bergen. Vi har som mål at våre kunder til enhver tid skal ha oppdaterte regnskapstall slik at de har innsikt og beslutningsstøtte i fremtidig drift. Vi er per idag ansatte som kan bidra med det meste innen tak og blikkenslager tjenester for alle typer bygninger, og våre kunder strekker seg fra privatpersoner til næringskunder.


Vi jobber med mange små og store prosjekter og leverer blikkarbeid i Buskeru Vestfol Drammen og Asker og Bærum. Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg så snart som mulig. Send oss gjerne en melding via kontaktskjemaet nedenfor eller benytt deg av vår kontaktinformasjon til høyre. Vi har strenge krav til utførelse og kontroll, dyp fagkunnskap og bred erfaring. Vi er lokalisert i sentrum av Lakselv, i samme lokaler som Rørlegger Kåven.


Firmaet vil ha fokus på tradisjonelt blikkenslagerarbei med en moderne maskinpark til disposisjon som også åpner for fremtidsrettet arbeid. For mer informasjon om våre tjenester, produkter eller annet, ta kontakt via e-post eller telefon. JavaScript-støtte mangler. Da anbefaler vi deg å ta kontakt med oss!


Ulstein AS, Tjønnvoll, Pb.

Adresse: Totlandsvegen 1Postnummer. Erfaring, kompetanse og riktig fagmann til jobben er våre kjerneverdier. Ta kontakt idag for å avtale en befaring.


Vår evne til å tilpasse oss behovet til både private og profesjonelle kunder, har ført til en jevn vekst hele veien. Send gjerne en e-post til vårt sentralbord så tar vi kontakt med deg så raskt vi kan. Vi har eget verksted på 6mmed en oppdatert maskinpark, moderne utstyr og hjelpemidler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg