mandag 10. august 2015

Apotektekniker nki

Søk i Norges største og mest komplette kursoversikt. Som apotektekniker jobber du i apotek under faglig ledelse av farmasøyter. Apotekteknikeren utøver god kundebehandling, viser kunnskap om ulike sykdomsforløp og sykdommer, samt gir veiledning om riktig legemiddelbruk. Hvorfor bli apotektekniker ? Det jeg liker best ved å være apotektekniker , er muligheten til å gi råd og veilede slik at andre mennesker har det bra og blir oppmerksomme på sin egen helse, sier Adraa.


NKI Nettstudier Videregående tilbyr dette studiet (vgs-privatist). Du kan også lese om relatert yrke til studiet. Det er registrert skole som tilbyr studiet, fordelt på studiested. Vi tilbyr Apotektekniker studiet på nett.


Bli autorisert apotektekniker med vårt studietilbud! Fullført og bestått opplæring fører fram til yrkeskompetanse. Yrkestittel er apotektekniker. Eksamen tar du på nærmeste videregående skole. Apotektekniker passer for deg som ønsker jobb i apotek eller har erfaring fra apotekarbeid og ønsker autorisasjon.


På kurset lærer du kundeveiledning, legemidler og andre apotekvarer. Fagskole er høyere yrkesrettet utdanning som ligger på nivå over videregående skole. Dette er en offentlig godkjent, yrkesrettet og praktisk utdanning som gir deg kompetanse som kan tas i bruk direkte i arbeidslivet. NKI vil være med å fylle dette behovet i arbeidsmarkedet og har nå lansert kurs i Tannhelsesekretær Vgog Apotekteknikk Vg3.


Tar du fag gjennom skoler som Sonans privatgymnas, Akademiet privatistskole, NKS eller NKI , har du opptak som elev eller student ved et læreste selv om du avslutter med en privatisteksamen. Dersom du tar fag på egenhån uten å være elev eller student ved et læreste har du ikke rett til støtte. Studievarighet er fra ½ til år.


Utdanning innen helseservicefag kvalifiserer deg for flere spennende yrker. Helseservicefag Vger det andre året i utdanningen. I Vgkan du velge spesialisering for å oppnå autorisasjon som helsesekretær, apotektekniker eller tannhelsesekretær.


NKI bidrar til å bygge din kompetanse, og hjelper deg slik at du kommer dit du vil, på din måte. Gjennom denne sammenslåingen, kan vi nå tilby et bredere og mer fleksibelt studietilbud – med fokus på læring gjennom hele livet. APOTEKTEKNIKER VG3: Medisin, odontologi, helse- og sosialfag.


Apotektekniker nki

Velkommen til en fleksibel studiehverdag hos NKI ! Helsefagarbeider er for deg som har allsidig erfaring med å gi hjelp, pleie og omsorg, og ønsker fagbrev. Du lærer om fysisk og psykisk helse, kommunikasjon og samhandling og yrkesutøvelse. På Folkeuniversitetet Nettstudier har du fleksibiliteten til å studere når og hvor du vil, i ditt eget tempo.


Nettskolen er åpen hele døgnet, alle dager i året. Treider en del av NKI.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg