torsdag 13. august 2015

Enkel tekst dåpskort

Tekst til dåpskort – Tips og inspirasjon til hva du kan skrive på kortet til dåpsbarnet. Si takk for konfirmasjonsgavene med et konfirmasjon takkekort. Finn takkekort konfirmasjon på nettet, for enkel bestilling av personlige kort. Så koselig - du er jammen bra snill. Det ble et nydelig kort og det ga meg litt inspirasjon.


Holder nemlig på med et dåpskort selv.

Tenker onkel synes det var stas å gi bort et så flott og forseggjort kort. Ha ei fortsatt fin og kreativ helg! NYHET: Ekspress fotobok - enkel bestilling, flott kvalitet og ferdig på ekspress. Bestill direkte i nettleseren din på mobil, nettbrett, pc eller mac. Du trenger ikke laste ned programvare.


Vi hjelper deg gjerne i gang. Dåpsinvitasjon – gode eksempler på tekst. Du kan også bestille på kiosk i butikken.

Det vil bli enkel servering hos mormor og morfar etter kirken. Ikke fortvil – vi har lagt opp forslag på tekst i alle våre dåpskort – så du trenger bare å endre navn, dato og sted før du er ferdig. Så uansett om du vil bruke malene som de er – eller legge din sjel i prosessen - er Optimalprint her for å hjelpe deg med å lage din egen perfekte dåpsinvitasjon. B elow I have collected some good Poems and Kind Words that can be used for C hristening the Baby.


Design dine egne fotokort! Raskt og enkelt Konvolutt er inkludert 1 fornøyd-garanti. Mine bryllupskort er noen av de mest populære kortene jeg har.


Spesielt nå når sommeren og bryllupssesongen kommer for fullt. Men mange lurer likevel på hva slags tekst de skal skrive på bryllupskort. Her kommer noen tips. Personlig liker jeg at det står noe personlig i kort.


Takk til Wenche for flott tekst ! Den utvalgte Ikke kjøtt av mitt kjøtt Heller ikke bein av mitt bein, likevel utrolig nok min egen. Glem aldri ett sekund - du vokste ikke under mitt hjerte men inn i det! Tekst dåpskort Det er ikkje så lenge siden eg blogga om dette soverommet, siden eg fikk for meg å lage sengehimmel i romjula. Hva med å prøve noe annet enn den.


Koselig at du stikker innom:-) Kjersti heter jeg, er 44år og bor utenfor Hamar med samboer og to gutter (som er snart voksne).

Jeg har vel alltid holdt på med noe kreativt, og de siste åtte årene har det vært kort - i tillegg til strikketøyet. Trykte kort lages både som tosidige og doble kort med fire sider. Da får du enda mer plass å utfolde deg på. Babyverden Forum derfor finner jeg kort som det allerede str en tekst i :D.


Jeg har vært inne i en stim av hvit på hvit kort og nå var det på tide å bruke opp noen rester. Dpskort - KKV Vakre dpskort, til minne om dpen. CAS kort der det er brukt tre embossede striper og en enkel tekst og gjerne ensfarget.


Så her er de tre stripene på plass, men dette dåps kortet skulle ikke være CAS så de forsvant litt for mye bak resten av pynten. Tekst til invitasjon til konfirmasjon – gode eksempler på tekst. Flotte kort Etter jeg selv har opplevd å glemme å kjøpe bursdagskort til barna når de skal i selskap og sittet febrilsk på nettet etter å finne noe som jeg kan printe ut i siste liten - uten hell. Helt enkel innside med tekst fra KOG.


Enkel bakside med hjerte dies og mitt stempel. Legger dette ut hos følgende utf. Dåpskort laget på bestilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg