torsdag 9. juli 2015

Aeromoov reiseseng

Aeromoov reiseseng

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Finn laveste nettpris her. AeroMoov Instant reiseseng veier mindre enn kg! Nå kan du slippe å dra rundt på en tung reiseseng , og selv storebror eller storesøster kan lett bære reisesengen. Sengen har tett stoff i topp og bunn som gjør den litt lunere enn Moweo, men madrassen som følger med er ikke noe vi ville latt barna våre sove på.


Aeromoov reiseseng

Dette er også en reiseseng som er altfor tung å bære med seg rundt omkring, men den fungerer fint som ekstraseng hos for eksempel besteforeldre. En kompakt og lett reiseseng som du lett kan ta med deg overalt. Reisesengen oppfyller gjeldende sikkerhetsstandarder. Du får plass til den i skapet ditt, under trappen, bak noe eller ved siden av noe. Denne reisesengen monteres og demonteres på bare noen sekunder.


Denne allsidige reisesengen er utformet for å være trygg og sterk, men likevel superlett og kan brukes hvor som helst. Og selvfølgelig oppfyller den gjeldende sikkerhetsstandard. Takket være de gjensomsiktige sidene kan også reisesengen brukes som en perfekt grind ved behov. Du kan enkelt legge sammen og ta med deg reisesengen overalt. Barnet ditt får sove trygt og bekvemt uansett hvor dere befinner dere.


Aeromoov reiseseng

Det tar bokstavelig talt fem sekunder, noe som gjør at det ikke føles vanskelig å pakke vekk sengen daglig hvis dere har en trang hytte eller bor på et lite hotellrom. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Aeromoov produserer praktiske setebeskyttere til barnevogner og bilstoler, og de bruker samme unike 3D-teknologi som Aerosleep. Babyproduktene fra Aeromoov baseres på vitenskapelig forskning. Aeromoov reiseseng kan du slå opp og pakke sammen på bare et par sekunder!


Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk. Med denne reisesengen kan barnet ditt alltid sove trygt, hos besteforeldre, hos gode venner, på hytta, på stranden eller i hagen. Praktisk myggnetting som enkelt festes til toppen av reisesengen. Nettingvinduet er designet slik at det enkelt kan festes til din reiseseng. Kun egnet for bruk med Pop-Up Instant Travel Cot.


Enkel å sette opp og pakke vekk. Pop-up reiseseng som foldes opp på sekund. Den er allsidig, lett og enkel i bruk. Mer info: og bestilling, gå.


Dette innlegget ble skrevet i Barneprodukter, Familien og merket Aeromoov pop up reiseseng , Fødselstavle, frubevershverdag, FrubevershverdagBABY, Navnefest dåp tips til gave, 17. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam. Presentationsvideo.


Aeromoov reiseseng

This feature is not available right now. Please try again later. Trenger du en reiseseng til ditt barn, eller ønsker du en ekstraseng hjemme til gjester med barn?


En reiseseng er praktisk, lett å ta med og lett å stue bort. Sammenlign pris på reisesenger på Kelkoo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg