fredag 31. juli 2015

Pålegg pannekaker

Pålegg pannekaker

Se Whey-utvalget vårt her. Proteinpulver i mange utgaver. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Pålegg pannekaker

Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Dette er oppskriften på skikkelige middagspannekaker fylt med spinat og skinke og gratinert med Jarlsberg i stekeovnen (bildet avviker fra oppskriften). Smakfult og mettende middag, som store og små setter prispå.


Like godt smaker det med varme pannekaker med sukker, is eller flamberte pannekaker til dessert. Tilsett gjerne litt kakaopulver for ekstra god smak. Tynne frukostpannekaker HER.


Pålegg pannekaker

Naturlig søte og saftige pannekaker som både er glutenfri, melkefri og sukkerfri! Gulrotpannekaker HER. Bacon, frokostblandinger, syltetøy og kjøttpålegg. Kjøp på nett og få.


Som mange av dåkke veit så elsker eg pannekaker. Då snakka eg sunne og proteinrike havrepannekaker som eg ete til frukost, lunsj eller kveldsmat med digg pålegg. Eg har fått en del tilbakemeldinger fra venner, bekjente og lesere at det er så innimari vanskelig å lage perfekte havrepannekaker (eller proteinpannekaker om du vil – eg velger å kalle det proteinrike havrepannekaker. Havrelapper er også eit godt brukt ord)! Nyt nystekte pannekaker.


Rett fra panna, med smør, med rørte bær, iskrem, syltetøy, sukker, sirup, med nøttesmør, banan, med diverse pålegg , dagen etter i lunchboksen. Alt kler den smukke. Og de er like gode varme som kalde. Fleskepannekaker Oppskrift (personer) skiver lettsaltet flesk ss smør 6-egg ss matfløte Salt og nykvernet pepper Persille og gressløk Fleskepannekaker: Stek fleskeskivene lysebrune over jevn varme i stekepannen, og legg dem over på fettsugende papir. Her har vi gjort dem litt sunnere og et mer mettende alternativ ved å bytte ut deler av hvetemelet med grovt, sammalt mel.


Grovere pannekaker er ypperlig erstatning til brød. De kan serveres til både frokost, lunsj og middag alt etter hvilket tilbehør du velger. Se flere deilige pannekakeoppskrifter her. Pålegg på pannekake ? Det meste er godt, ja! Jeg pleide å få med vafler med pålegg med meg på skolen på mandager fordi vi alltid spiste det på søndager, og mamma lagde alltid for mye.


Passer perfekt på travle dager, og en sikker favoritt hos barna! Mandler er lave på karbohydrater, samtidig som de inneholder mye av det gode umettede fettet. Havrepannekaker består kun av havre, egg og litt melk.


Pannekakene kan brukes til både søtt og salt pålegg. Håper alle har hatt en nydelig helg – det har vertfall eg i godt selskap og strålande sol! Ei ny veke er i gang, og vi starter som alltid med kjøttfri mandag. Idag har eg en litt søtere oppskrift å dele med dere, nemlig sunne bananpannekaker #128578; Uten tilsatt sukker, grove og saftige.


EVENTYRET OM PANNEKAKEN. Denne røra går raskt å lage, og med banan i røra får du en søt smak uten å bruke sukker. Server med cottage cheese og friske bjørnebær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg