tirsdag 7. juli 2015

Badeland norge

Badeland norge

Søk etter badeland norge på den nye KensaQ. Bestiller du billetter gjennom LOfavør, får du rabatt på inngangsbilletter til parken. Medlemsrabatt i Skandinavias største vannpark. Les mer og bestill her!


Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Hva med å overnatte på et familiehotell i samme slengen? Vi har funnet de beste innendørs badelandene i Norge. Norge har mye flott å by på, også når det gjelder badeland. Her har Plusstid funnet flotte badeland , med aktiviteter for hele familien.


Badeland norge

Der hvor det er oppgitt to priser, så gjelder den første for hverdager, og den andre for helger. Drammensbadet Drammensbadet er svært populært. Her er treningsbasseng, plaskebasseng, barnebasseng, ekstra oppvarmet terapibasseng, vannsklie, strømningsbasseng, boblebad mm.


I høstferien er det spesielt program, med beachparty, konkurranser og overraskelser. Ingen brennmaneter, bare drøssevis av elleville vannaktiviteter! Bade- og svømmeanlegget i Aquarama har mye å by på.


Plaskebasseng, for de minste, bølgebassenget og strømkanal, for de litt eldre. Badeland - Spa - S vømmeanlegg. Aquarama Bad består både av badeland , spa, idrettsbasseng og stupetårn. Det er to forskjellige sklier, spacebowl, strømkanal, boblebad og en sopp, samt en vanngardin som er morsom for de små, men samtidig god for ømme skuldre.


Se våre baderegler her SPACE BOWL Aldersgrense er år. Sammen med et moderne treningssenter og egen spa og velværeavdeling er Ankerskogen et unikt sted for folk i alle aldere. Vi på Nazar har spesialisert oss på hotell som ikke bare er hotell, men også badeland. Hotell med badeland.


Badeland norge

På disse All Inclusive-hotell går du inn i en verden av vann som alle vanntilhengere vil elske. Her finnes flere ulike vannsklier – lange som korte, bratte som snirklete samt trakter, rør og bumeranger! Finn badeland norge hvis du ser nå. Her finner du blant annet tre vannsklier, den lenste er meter lang! Vannskliebygget er totalrenovert og hele badeanlegget har nytt klima- og avfukteranlegg.


Følg oss gjerne for å få med deg ny informasjon, morsomme konkurranser og spennende arrangementer. Hjemmesidene til Fron badeland. Det har fra første dag vært en stor suksess. Badet er viktig for lokalbefolkningen og turistsatsningen i Tinn Kommune.


Treningssenter med instruktører og velværeavdeling hvor du kan slappe av og hente nye krefter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg