torsdag 23. juli 2015

Bluum strikkeoppskrift

Kjempeutvalg av gratis hstrikkeoppskrifter. Alt skal vekk – Gjør et KUPP! Stor utvalg av billig garn. Bluum babysokker – gratis strikkeoppskrift.


Disse søte babysokkene tar kort tid å strikke, selv om du ikke har prøvd å strikke sokker før. Du får en detaljert beskrivelse av hvordan du strikker hælen. Denne søte babylua er enkel å strikke selv for nybegynnere. Kan strikkes av restegarn, men må. Den brede vrangborden er svært elastisk og sitter godt uten å klemme.


En kosepose er lunere og mer praktisk enn et babyteppe. Oppskriftene er laget eksklusivt til deg av oss i Bluum , i 1 økologisk babyull fra Dale Garn. Strikkeoppskrift genser dame. Halvpatent strikk på ermene.


Bluum strikkeoppskrift

Bloom genser er en perfekt varm og luftig genser. Perfekt genser til sommerklærne! Nydelig til jeans, blomsterskjørt og kjoler. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.


Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Legg inn bestilling, så får du oppskriften tilsendt i epost med pdf-vedlegg. Velkommen til DROPS Design!


Genser med hullmønster og halvpatent. Her finner du mer enn 120. En en varm og lett genser med en enkelt hullmønster fremme. Hullmønster på bol, halvpatent strikk på ermene. BLOOM mohair genser strikkeoppskrift.


Samme hullmønster på bol, halvpatent strikk på ermene. Størrelsene er mindre enn originalen strikket i med Hip Wool. Kort og behagelig passform.


Thistle in Bloom by DROPS Design er en samling med fine kluter. Klutene er strikket i Drops Belle med et fint hullmønster. Klutene strikkes med strømpepinner og rundpinner (cm) mm eller den størrelse pinner du trenger for å matche strikkefastheten. Overhold alltid strikkefastheten! Kanskje synes du at den er verdens fineste sokk også?


Sailor Suits, Blanket and Booties in Sublime Egyptian Cotton DK - Discover more Patterns by Sublime at LoveKnitting. Jakke, lue, sokker og buk Hvordan strikke sokker, steg for steg. Last ned gratis strikkeoppskrifter. Leine baby – lue, jakke og sokker i rillestrikk. To nøster er nok til tre par sokker.


Silja, Ida, Senja, Adore. Test ut denne gratis strikkeoppskriften på strikket body til ditt lille nurk. Dette er både enkelt og raskt å strikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg