fredag 10. juli 2015

Guttenavn

Guttenavn

Lekker kortholder til din mobil. Vi spurte dere hva det fineste guttenavnet er. Sist oppdatert: 23. En mor på forumet søkte navnehjelp. Hun fikk flere hundre gode tips om flotte guttenavn.


Guttenavn

Finn guttenavn til babyen din. Se populære, vanlige og sjeldne guttenavn. Se navnestatistikk med topplister for guttenavn. Du vil helt sikkert finne et navn som passer din fremtidige babygutt. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk.


Vi hjelper deg med å finne bokstavene du mangler i kryssord. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp guttenavn i ordboka. Leter du etter samiske guttenavn ? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden har vi listet opp en alfabetisk liste over samiske guttenavn.


Jenny Skavlan gav datteren navnet Åse. Sammen med Bjørg og Gudrun blir det navnene dine barnebarn vil få. Guttenavn - norskenavn. Noen som har andre korte guttenavn på lur?


Altså navn på eller bokstaver? Jo Per Ole Tim Jan Tor Jon Flere? Hvilket guttenavn er det vanligste og mest populære?


Norske foreldre velger ofte populære engelske jentenavn og engelske guttenavn til sine babyer. Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen. VI vet ikke kjønnet ennå men vi tenker på guttenavn på R da begge våres familier har så mange menn med navn på R. Men jeg syns egentlig ikke at noen av de navnene vi kommer på og finner på R er fine!


Det eneste er Rasmus. Skjermbilde: SSB Litt om guttenavnet Jakob. Jeg står helt fast Kan jeg få høre de fineste guttenavn ene dere vet for litt inspo? Mange par har ofte store planer når de forbereder seg på ny baby.


Guttenavn

Her skal det handles inn babyklær, barnerom skal klargjøres, svigerfamilien skal blande seg inn og samtidig skal man rekke å. Baby Name Network og Nameberry har begge lister av populære, tradisjonelle og moderne franske babynavn. Vi har gått gjennom lista og plukket ut navnene som nordmenn også klarer å uttale uten for mye tungekrøll. Vi skal her se hvordan vi kan bruke navnelister fra Statistisk Sentralbyrå i Scratch. Kanskje katten klarer å finne forskjellen på jente- og guttenavn ? Sv: Korte fine guttenavn.


Trym tenkte jeg på også, men sønnen til ei venninne heter det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg