torsdag 2. juli 2015

Gravid svimmel 2 trimester

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. Legen forklarte meg det att når man går gravid utvider blodårene seg, og i begynnelsen kan blod-trykket bli lavere.


Var kvalm fra uke 5- ikke lett å jobbe netter når man er trøtt, sliten og ikke minst kvalm!

I uke fortalte jeg gynekologen min hvordan jeg hadde det, og hadde innsett at aktiv sykmelding (sm) var en ide. Han mente jeg skulle sm 1 i uker. Vær likevel obs dersom du føler deg svimmel. Kontakt jordmor eller lege om du mistenker svangerskapsforgiftning eller bare føler deg uvel.


Tredje trimester og svimmelhet Så kommer tredje trimester. Det begynner å bli tyngre å være gravid , og babyen tar mye plass inne i magen. Da kan mange igjen føle på svimmelhet.


Du kan risikere at få blodmangel, hvis du bliver smittet med lussingesyge, mens du er gravid.

Hvad sker der, hvis jeg får blodmangel under graviditet? Det første, du mærker til det, hvis du får blodmangel under graviditeten, er som regel træthed. Du er måske også mere bleg end normalt, har hovedpine eller er ofte svimmel. Hvis du lider af blodmangel, kan du føle dig svimmel , besvime eller træt, eller du kan blive hurtigt udmattet. Dit blod bliver undersøgt flere gange under graviditeten, og hvis du lider af blodmangel, vil din læge i givet fald gøret dig opmærksom på dette.


Graviditeten vil også influere på dit blodsukkerniveau. I de første graviditetsmåneder er kroppen ofte præget af hormonernes indbyrdes huseren. Som tiden går, vil de fleste gravide opleve, at kroppen falder mere til ro i takt me at hormonerne finder et mere roligt og stabilt leje.


Det er en ubeskrivelig følelse, jeg var nesten litt svimmel. Så alt i alt synes jeg at jeg har vært heldig i det første trimesteret, ingen oppkast,. Yogatrening ( i 2. trimester bør gravid -yoga prioriteres med kyndig instruktør ). GRAVID : Det finnes flere. Jeg har lyst til å jobbe ut hele svangerskapet men føler det hele tiden kommer kjepper i hjulene.


Nå tre uker ut i 2. Det er ganske vanlig å få hodepine når du er gravid. Hodepinen kommer ofte i tillegg til kvalme og svimmelhet, og kan oppstå når som helst under svangerskapet. Det er likevel mest vanlig i første eller tredje trimester.

Stress, dårlig holdning, hormonforandringer og væskeansamlinger kan føre til at du får vondt i hodet. Er i uke nå og sliter så sykt med svimmelhet. Har siden uke vært i dårlig form, kvalm svimmel og trøtt. Har i tillegg vært mye plaget med hjertebank.


I perioder føler jeg at noen av hjerteslagene er veldig kraftige. Pulsen er normal, men det føles som om hele brystet hopper. Mange gravide opplever en følelse av at hjertet banker fortere og hardere enn før. Dette varer fra et par min til time.


Hjertet må derfor slå raskere for å sikre kroppen den nødvendige blodtilførselen. Hjertebank blir mer fremtredende når du anstrenger deg, fordi. Rest during pregnancy for preventing pre-eclampsia and its complications in women with normal blood pressure. Bed rest with or without hospitalisation for hypertension during pregnancy. Dersom latent tuberkulose påvises hos en gravid og hun fyller behandlingskriteriene, anbefaler Folkehelseinstituttet at man venter med behandlingen inntil –måneder etter fødselen.


Amming er ingen kontraindikasjon mot behandling. Vår kasuistikk viser at det å stille diagnosen tuberkulose kan være særlig utfordrende hos gravide. Som gravid er det hensiktsmessig å ha fokus på bekkenmuskulatur, rygg og mage – likevel skal du ikke glemme armer og ben! Gjør dette -ganger per uke og du vil gjøre kroppen din en stor tjeneste!


Samme i dag, bare mer kvalm, sat tmeg på do, men kom ingenting omtrent, og små svimmel. Jeg har de sidste -uger haft det på samme måde som du beskriver det! Det startede med en dag i seng fordi jeg havde ondt i halsen, hostede, var svimmel og så tror jeg måske jeg havde feber Det er så blevet bedre siden, men det fortsætter stadig i mindre grad. Følelsesmessig kommer du til å oppleve at du begynner å bli lei av å være gravid.


Du vil holde barnet i armene, ikke gå rundt med det i magen lenger! Her kommer noen tips som kan gjøre det tredje trimesteret behagelig og ekstra givende: Hvis været er bra, kan du ta gå en rolig tur noen ganger i uken. Kvalmen er forskjellig fra person til person, jeg er vel litt som deg, kvalm, men mister ikke matlysten (tvert i mot, det hjelper å spise!) og blir kvalm av lukter i butikken og tanken på forskjellig mat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg