fredag 31. juli 2015

Etterkontroll eu pris 2019

Sjekk ut Etterkontroll Eu Pris. Tidsfristen for etterkontroll av bilen blir strengere med de nye reglene. Hvis bilen ikke blir godkjent, har man to måneder på å utbedre feilene. Derfor er det viktig å beregne nok tid til både kontroll, eventuell reparasjon og etterkontroll.


Hvis kjøretøyet ditt ikke er EU -godkjent innen fristen, kjører du ulovlig.

Det igjen betyr økt pris for forbrukerne. På forhånd skrev flere medier at prisen for periodisk kjøretøykontroll kunne øke med oppimot det dobbelte. ABC Nyheter har hørt med noen store bilverkstedkjeder om hvilket prisnivå de legger seg på.


Det vil også bli nye krav til de som utfører kontrollen og krav til kontroll av traktorer. Kontrollfristen er endelig. Det betyr at bilen din må være godkjent innen fristen.


Beregn derfor nok tid til å få gjennomført hovedkontroll, rette eventuelle mangler og få utført etterkontroll.

Skulle det være behov for reparasjoner i forbindelse med kontrollen gir vi deg et godt tilbu til fast og konkurransedyktig pris. Prisen gikk opp, og det samme har skjedd denne gangen på grunn av økte kostnader for kontrollorganene. Kjøretøy registrert før 8. PKK når som helst før fristen, ikke innen måneder før fristen, slik regelverket har vært.


Men når den kontrollen er gjennomført slår de nye reglene inn for den bilen, og du vil få en ny frist basert på når den siste kontrollen ble gjennomført. Som bileier er det med andre ord ditt ansvar å sørge for at kjøretøyet ditt blir kontrollert og godkjent innen kontrollfristen, for å unngå bruksforbud og begjæring om avskilting. Når skal kjøretøyet mitt kontrolleres? Hva koster en EU kontroll? Det er forskjell i pris på personbil, varebil og tunge kjøretøy gjeldende selve kontrollen.


Verkstedene opererer med ulike priser , gå inn på Lasingoo. Men jeg vet vi har betalt 3kr. Forskriften § første, annet, tredje og fjerde led § annet ledd samt kontrollinstruks versjon 3. EU -kontroller i året, går nok dette greit.


For kjøretøy der siste resultat av periodisk kontroll eller etterkontroll er innrapportert før 8. Vegvesenet understreker den økte fleksibiliteten for bileierne, men kundene må også regne med noe høyere pris.

EU har definert en reservedel som et produkt (av samme kvalitet som det opprinnelige) som skal monteres i eller på et motorisert kjøretøy for å erstatte komponenter som er nødvendige for å kunne bruke kjøretøyet på samme måte (gjelder ikke drivstoff). Etter utførte reparasjoner sender vi inn etterkontroll og bilen vil være ferdig godkjent. Fra vår søkestatistikk ligger bilverksted-kategorien på en 15. Samlet har anbudstjenesten totalt bilmekanikere, slik at konkurransen blir ekstra stor. Sammenligner du mange varierte tilbud kan du enkelt få god oversikt over priser og vilkår.


Møter opp, Eu -kontrollen viste feil og denne fikk jeg med gratis siden jeg hadde fikset bilen min der. Før dette sa han at Eu -kontrollen kostet 29- uten moms. I tillegg til bremseproblemer, er det lys og hjuloppheng som dominerer topp 10-lista.


Feil på park-, bak- eller markeringslys stikker av med andreplassen. Skadede lykteglass og ikke-fungerende pærer fører til en såkalt toer-feil, og gjør at du må tilbake på etterkontroll.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg