onsdag 15. juli 2015

Barne vitser på engelsk

Nedenfor finner du et stort utvalg ekstremt morsomme engelske vitser som mister poenget ved oversettelse. Vi har samlet de beste engelske vitsene vi kan, og vil veldig gjerne lære flere. Del vitsene dine ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned.


Eksempler av vitser på engelsk. Disse setningene er hentet fra eksterne kilder og kan derfor inneholde feil.

Ta gjerne kontakt, så skal vi nok bli enige om noe. Vitser for barn er jo også ganske ofte vitser for voksne, så ikke ta det tungt om du har passert førti og likevel ler litt! Dessuten kan det også bety at vitser for barn egentlig er laget av ganske barnslig voksne, eller at barn har veldig god humor! For barn i alle aldre. Leter du etter vitser for små barn ? Da har du kommet på riktig sted.


På denne siden har vi samlet mange vitser for små barn som.

Fortsetter med noen flere vitser : What am I supposed to do with this? Keep it, the cop sai when you collect four of them you get a bicycle. Ole sitter på trikken sammen med moren. Ole liker å se seg rundt på alle de rare menneskene han treffer ute, men har lært at man snakker ikke høyt om andre folks skavanker. Men i dag sitter det en mann med DEN nesen rett overfor dem, og mor er meget nervøs for at Ole skal plumpe ut med noe.


Men, Ole er flink, og sier ingenting. Fruen i huset var misfornøyd med bilen sin og beklaget seg overfor sin mann. Kjøp en overraskelse til meg i julegave! Når jeg setter foten ned skal den akselerere fra 0-1på mindre enn sekunder, sa hun. Alle barna - vitser fra A-C Alle barna - vitser.


Har dere noen gode vitser på lager som selv små barn kan forstå? Ca 6-7-åringer) Det skal ikke så mye til av underfundigheter før de ikke fatter poenget, men et eksempel på en svært populær vits er den om nordmannen, svensken og dansken og grisen som feis! Norges beste vitser ! Forslag tas imot med takk!


Gjentatte postinger av samme innlegg (såkalt spamming), forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten.

Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk. Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Flett gjerne inn korte instrukser, beskjeder og spørsmål på engelsk i løpet av uka. Oppmuntre elevene til å bruke engelsk som klasseromspråk, uavhengig om dere har engelsk den timen eller ikke. Teksten In the Classroom inneholder engelske hverdagsfraser, som kan være fine å gå igjennom med elevene i første engelsktimen etter ferien.


Bill Gates er ikke like populær i alle datamiljøer, og det er laget mange vitser om ham. Funker best på engelsk den der. Jeg er stor tilhenger av at elevene leser roller, dialoger, skuespill og lignende både i norsk og engelsk. Jeg tror de lærer mye av det, og de får brukt språket på en annen måte enn ved vanlig lesing!


Det er dessuten en aktivitet de ELSKER, og det er ikke så stillesittende som mye annet arbeid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg