fredag 24. juli 2015

Tiur frisør asker

Hårklipp hos Cutters Frisør. Kun 29- for dameklipp, herreklipp og barneklipp. Unik frisørsalong midt i Asker sentrum. Ta gjerne kontakt med oss for å bestille time, eller om du har noen spørsmål. Her blir det koselig å komme.


Med et faglig sterkt team og en salong med sjel, vet jeg at du vil trives. Jeg skal fyre i peisen og sette på kaffen. Petite Frisørene AS Kom inn og besøk våre avdelinger på: Jar, Østerås, Sandvika, Skedsmokorset eller Eiksmarka. Hovedaksjonær og daglig leder er gründeren selv, frisørmester Synnøve Helene Eiken.


Tiur frisør AS fra , Akershus. Hos oss legger vi vekt på god faglig kunnskap og kreativitet. Vi er frisører, hvor av også er utdannet make-up artister.


Ahead Frisør og Velvære tilbyr alle typer frisørtjenester. Vi utfører dame-, herre-, og barneklipp. Hos oss får du både keratin og tape extensions, og vi utfører alt av oppsetninger og styling. Straa Frisørene Asker.


Prøv det populære frisørkonseptet Cutters. Billig klipp på Vinterbro og Ski. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Morellveien Asker Sammenlign Overvåk Finn lignende.


Send firmaprofil til e-post. Frisører Asker - hårpleie, klippe håret, elemis, elixir, frisørsalonger, elizabeth arden pro, timebestilling, dermanor, hårklipping, dermalogica, frisørsalong. Nesbru Frisør er en frisørsalong for damer, herrer og barn i Asker. Vi tilbyr klipp, farging, striping, kur og hodemassasje.


Bestill frisørtime i dag! Velg en eller flere behandlinger og trykk neste. Avbestill i god tid før, hvis ikke møter må du betale for timen. Bryne, Sandnes, Stavanger, Tønsberg og i Oslo. Få den gode følelsen hos oss.


Her vil frisøren notere fargeresepter og annen faglig informasjon som er relevant for din behandling. I henhold til regnskapsloven lagres også historikk og kundereskontro, som viser dato for når du har vært hos oss, hvilken frisør som har behandlet deg, hvilke behandlinger du har fått og hva du har betalt. Vi er din frisør i Asker og vi tilbyr klipp, styling og farging.


Trenger du en frisør i Asker og du ønsker at få en unik oplevelse hos frisøren, så har du kommet til rette sted. Vår salong har en hyggelig og varm atmosfære og vi sørger for at kunden er alltid i sentrum. Klikk på lenken dersom du ønsker å se en større oversikt over frisører i Akershus. Asker Herrefrisør – Strøket Asker , Norway – Vurderingen 4. Med frisørutdanning og mange år i bransjen tillbyr vi våre kunder et godt faglig arbeid. Velkommen til Drengsrud Frisør ! Vi kurser oss minst en gang i året og er opptatt av å yte god service.


Avbestilling må skje innen timer før avtalt time på telefon eller mail. Dersom avbestilling skjer for sent blir kunden fakturert for av behandlingssummen. Bølgelengde er en dame- og herrefrisør som holder til på Vettre Torg.


Asker herrefrisør Heidi Andersen fra , Viken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg