tirsdag 7. juli 2015

Ferdige sanger

En ferdig sang blir ikke så personlig som en sang som er skrevet spesielt for deg. Et godt alternativ hvis du ikke ønsker å bruke så mye penger på dette. Du kan redigere sangen selv.


Ferdige sanger med et fast antall vers. Velkommen til min nettbutikk med ferdige sanger. Mitt ønske har vært å kunne lage helt nye sanger som du ikke finner noe annet sted på Internett.

Du får de tilsendt sangen til din e-post i løpet av et par minutter. Her finner du oversikt over nettsider som tilbyr slike ferdige sanger. Festsanger synges i mange anledninger og her hjelper vi deg å finne den sangen du er ute etter. Nå slipper du å dikte selv eller spørre naboen om en kopi av sangen de benyttet i fjor. De fleste sangene har alternative vers og verselinjer.


Her får du helt ferdige sanger som kan redigeres etter behov. Dessuten er sangene tilrettelagte for å sette inn konfirmantens navn. Sanger og taler til fest Kjøp ferdige sanger og taler som kan redigeres.

Sett inn jubilantens navn uten at sangen halter. Ekstra vers i flere sanger , bruk dem som passer best. Vi fører et bredt utvalg av sanger og taler til konfirmasjon, bryllup, dåp, julebor firmafester etc. Er du ute etter sang til konfirmasjon.


Vi har konfirmasjonssanger til alle deler av konfirmasjonen. Det er også mange sanger fra venner og gjester i selskapet. En sangskribent skriver en personlig sang ut fra dine opplysninger, og du kan ta æren for sangen ! Skribenten har bare fått dine innspill til å rime, og det kanskje på en morsom og fengende måte!


Aktivitetssanger som bryllupssanger: Husk at man kan ha mange forskjellige typer sanger til et bryllup. Bare det å gi bort en personlig sang er like stort som en stor presang. En personlig sang kan også leveres pent i en presang i etterkant av festen eller leveres på festbordet. Jeg har lag erfaring med å skrive personlige sanger. Alle sangene er enkelt å laste ned.


Taler har jeg begynt med det siste året. Du finner akkurat din sang ved at du får en forhåndsvisning av sangene får du bestemmer deg hvilken konfirmasjonssang du ønsker. Så enten det er konfirmasjonssanger fra mor, far, foreldre, besteforeldre, m. Her finnes det meste: Sanger for de storslåtte, høytidelige anledninger som Julaften, ”Lutefiskens Venner” og gourmètmiddager - men også humoristiske sanger for de enklere, mer dagligdagse anledninger som bursdagspølsefest, grillfest, festmiddag på ”Mors kjøttkaker” osv.

Vi har samlet alle typer sanger så du ikke trenger å spørre naboen om å få låne sanghefter av dem. I tillegg kan du skrive ut dine bryllupssanger på flott papir da alle sangene er lagret i Word. Er dere en sangglad familie, så er det veldig koselig å synge sammen. Sanger til barnedåp kan være vanlige allsanger, en dåpssang du har skrevet selv eller en sang du har fått skrevet på bestilling. I nettbutikker selges det også ferdige sanger til dåp.


Jeg vil gjerne dele min ledenskap og har derfor lagt ut en stor del av mitt arbeid her i nettbutikken. Vi har samlet ferdige sanger og taler du kan laste ned direkte til konfirmasjonen som gjør at du har dette klart allerede i dag. Du vil finne sanger til så å si alle anledninger her hos meg. Enkelt å laste ned konfirmasjonssanger og konfirmasjonstaler: Vi har gjort alt som skal til for at du skal kunne laste ned sanger og taler direkte nå med en gang.


Du trenger derfor ikke utsette taler eller sanger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg