fredag 10. juli 2015

Den ultimate jenteturen

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Finn laveste nettpris her. Den Ultimate Jenteturen. Dette er jenteturen dere vil snakke om mange år fremover!


Enorme shoppingsentre blander seg med byens gamle bygg og skaper en unik opplevelse og atmosfære. Markedsplassens pulserende byliv er kjent i hele Europa, så dette er den perfekte destinasjonen om du ønsker shopping og champagne til billig penge. Vi bryr oss om ditt personvern. Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Jenteturer er som regel noen av de mest vellykkede og minnerike feriene vi har, og derfor er det ingen grunn til å slutte.


Vi jenter kan ofte være litt kresne og pirkete på små detaljer som enten ødelegger, eller gjør hele turen. Det har også hendt at vi har dratt på en ren spatur uten en eneste kulturopplevelse i det hele tatt. Det er deilig med litt avveksling. Besøk eksotiske Nord-Kypros og 5-stjerners resort. Arrangør er Mette Myrvang i M-Travel og hun har lang erfaring.


Ved siden av driver hun danseturer for seniorer og fotballeir for jenter og gutter. Turen arrangeres for 11. Få et innblikk av hvordan en uke foreløper.


Planlegger du en venninnetur, kanskje et utdrikningslag eller en bursdagsoverraskelse? Mitt favorittsted er absolutt Danmark og København! Det kommer til å bli tøft, men alt av svette og tårer er glemt når dere når toppen og får se solen stige opp over Afrikas tak. Reise til Champagne - den ultimate jenteturen ! Vi er en jentegjeng som jevnlig reiser på jenteturer. I fjor høst var det Champagne som var målet for turen.


Den ultimate jenteturen

Perfekt enten man skal bort en helg, en uke eller mer. Det tar kort tid å reise enten med bil, båt eller fly, og opplevelsene der er så mangt. Dagene er langsomme og fulle av solskinn. Forleng sommeren og nyt magien av å kunne fokusere kun på deg selv sammen med andre fine damer! Ruths reisetips til deg: Key West i Florida - den ultimate jenteturen ! RANDI LØNDAL HANSEN - har utdannelse innen Reiselivsledelse fra Hotellhøgskolen i Stavanger og har siden da hatt drømmejobben i reisebyrå.


Lave priser, gammeldags sjarm, strender og 3soldager i året. Lisboa er en weekend-vinner som bare venter på å bli oppdaget, og vi har samlet høydepunktene. Aner du ikke hva du skal kjøpe i konfirmasjonsgave? Fortvil ikke – her får du tips til populære gaver i alle priskategorier. Les også våre tips til den ultimate jenteturen til Barcelona.


Skal du arrangere blåtur? Da vil vi anbefale Praha, en av Europas vakreste byer og som virkelig er noe helt for seg selv. Med flotte slottsområder, brosteinsgater, utsiktspunkter og spennende arkitektur, har Praha alt det en storby kan tilby, men med litt ekstra.


Lite slår kvalitetstid sammen med din beste venninne. Her er våre beste tips for den ultimate jenteturen til Oslo! VIRVEL drives av Siv Kroken Gitsø. Hun er coach, yogalærer og personlig trener. Hun brenner for å jobbe med hele mennesket både fysisk, mentalt og spirituelt.


Hun jobber 1-som coach, med yoga og trening for grupper, mindfulness og yoga for bedrifter og skreddersyr opplegg for grupper som ønsker en enkel innføring i yoga og. For en måneds tid siden var jeg på Kreta og var så heldig at vi blant annet var med på et lite matkurs. Det vi lærte aller mest om var hvor mye olivenolje som brukes i gresk mat!


Vi tilbyr intro yogakurs, smakebiter av forskjellige typer treningsformer og mentale teknikker som hjelper deg til å etablere gode vaner i hverdagen. I tillegg får du SPA, sol, deilig mat og sosialt påfyll m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg