fredag 17. juli 2015

Venteliste fastlege tid

Bor du ikke på samme adresse som barna dine? Satt meg på venteliste og fikk tilbud om plass en måned senere Tror det er ganske tilfeldig hvor lang tid det tar. Er legen populær, er det færre som vil bytte og da blir ventetiden lang. Bruk av tvang øker noe i psykisk helsevern.


Venteliste fastlege Nå kan du sette deg på venteliste for fastlege. En slik ventelistefunksjon har både befolkningen og vi som har ansvaret for byttene ønsket oss i lang tid ,. Se hvor lang tid vi tror det vil kunne ta å få plass hos legen, dersom du setter deg på venteliste nå. Merk at for noen leger lar det seg ikke gjøre å utføre en beregning, grunnet lite datagrunnlag.


Medlemskapet avsluttes automatisk ved utløp. Her kan du finne og bytte fastlege , og se hvem som er fastlegen din nå. Det å sette seg på venteliste hos en populær fastlege regnes ikke som et bytte, før du eventuelt får plass hos denne fastlegen. Du må logge inn for å sette deg på venteliste , og så får du automatisk en plass når det er ledig.


Dersom du flytter ut av kommunen, så får du et ekstra bytte. Da er det kanskje lurt å heller se etter en annen fastlege , du kan velge en annen kommune også. Vi oppfordrer derfor alle som bor eller oppholder seg i Bodø kommune over lengre tid , om å bytte til en fastlege her. Personer som har flyttet innenfor Norge, og innen tre år flytter tilbake til tidligere kommune, kan få tilbake sin tidligere fastlege.


Det er en fordel å ha fastlege der du bo. Når du bytter fastlege på helsenorge. Fastlegeliste: Fastlegen avtaler med kommunen hvor mange innbyggere som skal stå på fastlegelisten. Dersom det er ledig plass på fastlegens liste, kan du velge legen du ønsker.


Du vil nå kunne sette de samme personene på venteliste. Med en gang fastlegen får ledig plass, trer byttet automatisk i kraft fra første dag i kommende måned. Formålet med fastlegeordningen er at alle som ønsker det skal kunne få en fast allmennlege å forholde seg til.


Fastlegen er den som kan gi deg det beste tilbudet, fordi legen blir kjent med deg og kan følge opp behandling over tid. Hvordan bytte fastlege ? Endringen gjennomføres inne på nettsiden til Direktoratet for e-helse. Oversikten gir deg også mulighet til å se hvem som er fastlegen din i dag.


På Helsenorge finner du mer informasjon om hvordan du bytter fastlege og hvilken fastlege som har ledig plass. Ring Fastlegetelefonen. Systemfeil hos legen når det er vanlig å ikke komme inn til avtalt tid.


Ingvild (31) er byens nye fastlege. Flere fastleger med mange på venteliste. Lang tid på venteliste til fastlege innlegg 22. Bytte fastlege – venteliste innlegg 11. Fastlege med venteliste innlegg 4. Du kan sette de samme personene på venteliste.


Velkommen til Dagens Medisin! Pasienter får nå anledning til å sette seg på venteliste hos fastlegen de ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg