torsdag 16. juli 2015

Timeliste mal 2018

Dette er en Microsoft Office- mal. Bruk denne tilgjengelig malen til å angi arbeidstimer i en arbeidsuke. Timeliste for ansatt.


Spor dine ordinære timer og overtidstimer på daglig basis med denne ukentlige timelisten. Totalt antall timer for uken beregnes basert på tidspunktet angitt for uken.

Last heller ned vår gratis timeliste - mal i Excel-format. Uavhengig av om din bedrift bruker papir eller mobil, så er det viktig med faste rutiner for registrering og behandling av arbeidstimer. Her kommer viktigheten med en timeliste - mal til overflaten. Arial,Halvfet 2Månedsoversikt. Etiske retningslinjer kommune Burberryenkelt timeliste skjema.


Noen skjemaer er elektroniske slik at du kan sende dem direkte over nettet timer i døgnet. Den er en mal for å sette opp avtalt turnus for avløsere som jobber i avløserring eller hos flere.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Her finner du mal for kjørebok En kjørebok holder oversikt over antall timer og hvor mange kilometer en ansatt har kjørt i arbeidssammenheng. Autogear tilbyr en gratis nettbasert kjørebok som er veldig enkel å bruke.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. SmartDok gjør timeregistrering og godkjenning av timelister enkelt! Gjøres enkelt via mobil, PC, nettbrett – hvor som helst, når som helst. BESTILLING av timelister Fyll ut og send inn, så kommer vi tilbake forslag og ordrebekreftelse for dine timelister. Gratis timeliste og timeregistrering.


Vi skal gjøre timereg enklere. Dersom du ønsker å teste programmet før lansering, kan du bli beta-bruker. Dataene du lagrer blir med videre i endelig versjon.


Her er en gratis mal for reiseregninger som dekker reiser innenlands og utenlands, samt kilometergodtgjørelse. På denne siden finner du en gratis mal i regneark for reiseregninger som du kan laste ned og bruke i din virksomhet. Når må man fylle ut reiseregning?

På baksiden av skjemaet finner du veiledning til utfylling. Merknader Dato Navn Adresse E-Post Periode Kontonr. Utfylling av timeliste Sett halv eks 12:minutter ”På jobb de dagene du er på jobb.


Skal stå blankt hvis du ikke er på jobb. Bruk rullegardin-menyen Klokkeslett begynnelse og slutt på dagen. Tidspunkt fylles inn med kolon, Pause i timer og minutter. Da har vi fått oppdatert oversiktssiden for løp.


Herfra finner du terminlister for maraton- og løp i utlandet og vår egen databasebaserte terminliste. Du kan bruke en hvilken som helst mal du har lastet ne slik den er, eller du kan tilpasse den etter behov. Denne kan brukes i både Microsoft Word og Open Office Writer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg