onsdag 29. juli 2015

Bærum sykehus kirurgisk avdeling

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Avdelingen ivaretar også behandlingstilbud til personer over år med hoftebrud i fem bydeler utover sykehusets egen sektor.


Bærum sykehus kirurgisk avdeling

Se avdelingens enheter nederst på siden. Avdelingen håndterer både akutte og planlagte innleggelser og består av kirurgisk sengepost, kirurgisk poliklinikk og dagkirurgisk seksjon. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Hold inn Ctrl-tasten (Cmd på Mac).


Renholder, Operasjonssykepleier, Rådgiver og mer! Trykk - for å gjøre den mindre. Besøksadresse: Sogneprest Munthe-kaas vei 10 Gjettum.


Kommer du med tog, må du gå av i Sandvika og evt ta taxi eller buss til sykehuset. Bussen stopper ca 1meter fra hovedinngangen. Bestill time - Du står fritt til å velge oss som ditt behandlingssted uten at det koster deg noe mer enn en offentlig egenandel. Bærum sykehus ved Sandvika, vest for Oslo.


Ta kontakt med din behandler i dag for å få en henvisning til utredning og behandling hos en av våre spesialister. Kirurgisk poliklinikk har nyhenviste og kontrollpasienter til ortopedisk og generell kirurgi, samt gastrokirurgisk seksjon. Sykehuset har en flott beliggenhet geografisk. Det polikliniske tilbudet innen ortopedi er organisert sammen med revmatologi inn i Senter for ortopedi og revmatologi (SOR).


Verdens beste reseptfrie medisin er et besøk av en sykehusklovn! Anestesisykepleier, Sosionom, Operasjonssykepleier og mer! Bærum kommune etablerte og stod som eier av sykehuset , men det skulle også. Kirurgisk avdeling er organisert under kirurgisk klinikk, og har drift ved både Kalnes og Moss. Vi tilbyr kirurgisk utredning og behandling innenfor gastroenterologisk kirurgi, urologi, karkirurgi, bryst- og endokrinkirurgi i tillegg til plastikk- og rekonstruktiv kirurgi.


Vi informerte om KEK, vårt arbeid og om hva vi kan bidra med. Vi gjennomgikk også en case med fokus på etisk dilemma knyttet til en aktuell medisinsk problemstilling på det enkelte sted. Det er tillatt å ta med blomster på sykehuset , utenom på kirurgisk avdeling.


Bærum sykehus kirurgisk avdeling

Vær oppmerksom på at en del reagerer allergisk på enkelte blomster og parfyme. Vi ber om at det tas hensyn til dette. Kontakt alltid personalet og spør før du tar med blomster inn på en avdeling. Dagkirurgisk avdeling behandler ortopediske, generelle og øre-nese-halspasienter som kommer til elektiv kirurgi. Pasientene forberedes, overvåkes på avdelingen og reiser hjem samme dag.


Sykepleier, Operasjonssykepleier, Hjelpepleier og mer! Tolketjenesten er gratis for pasienten. Du kan ha rett til tolk selv om du snakker norsk til daglig.


Bare en kvalifisert tolk skal brukes som tolk. Sunniva Fisknes, ny sykehusprest, medlem f. Kirkenes sykehus har 2parkeringsplasser til besøkende og ansatte. HC parkering nær hovedinngangen og ved akuttmottaket.


Parkeringsplassene finner du med en gang du kjører inn til sykehuset , før hovedinngangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg