tirsdag 14. juli 2015

Fotograf kristiansand pris

Føler det er en litt annen september vi har i år, men da er det godt å ha fine minner å se tilbake på. Mange tenker at utefotografering bør skje på våren og sommeren, men sensommer og høst kan være minst like bra. Nydelige farger og mykt lys kan gi flotte bilder! Det er ikke bilder inkludert i denne prisen.


Se priser på bestilling av bilder her. Er du er på jakt etter de naturlige og enkle bryllupsbildene hvor du kan le og slappe av er jeg her for deg.

Jeg er opptatt av å skape en avslappet og naturlig stemning hvor romantikken og latteren kan få fokuset. Det var også veldig bra med en tilbudspakke for både vielse og portrett. Setter stor pris på å kunne velge ut bildene selv ut fra et litt større utvalg.


Eirin og Erlend “Veldig bra! Henriette og Erik “God service, dyktig fotograf , hyggelig, følte oss i varetatt. Backup: Ved kjøp av digitale filer er kunden selv ansvarlig for backup av minnepinne med ferdigbehandlede filer.


Fotograf lagrer bilder i egne systemer, men kan ikke garantere for å hente frem filer ved senere anledning dersom bildene er tapt. Det anbefales ALLTID at kunden sikkerhetskopierer bildefilene som er mottatt. Som fotograf tar du stort sett bilder på vegne av kunder.

Du må kommunisere godt med kunden og forstå bildekommunikasjon, slik at du kan skape visuelle uttrykk som samsvarer med kundens ønsker, enten kundene er privatpersoner, media, offentlige institusjoner eller bedrifter. Familiefoto skal være gøy å ta. Takk for at du besøkte websiden min og jeg ser frem til å bli din fotograf. Eller bruk kontaktskjema øverst på siden.


Fotograf Norge - Terje Aamodt bryllupsfoto er en destinasjonsfotograf som er tilgjengelig for bryllup i Norge, Europa, og resten av verden. Intresset för fotografering skapades i tidig ålder när han fick en 120mm kamera i handen. Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill nå og betal ved utsjekking.


Opptil rabatt med Agoda. Er med fra morgen til kveld for å fange opp øyeblikkene gjennom hele dagen. Søk etter fotokurs i Norges største kursoversikt. Finn et kurs der du bor!


Her finnes all slags kurs og opplæring innen foto og fotografering fra nybegynner til ekspertnivå. Vi lager passbildene i butikken mens du venter, ingen timesbestilling. Du får fire passfoto som kan brukes til bl. ID-kort, visum og pass (for små barn).


Vi tilbyr også digital kopi sendt på e-post. Kristiansand fotograf. Bryllupsbilder lages for brudepar over hele Norge.

Her er databasen av nåværende jobber i kategorien Boudoir fotografi. Faktura på bildene sendes etter utgått returfrist. Fakturaen sendes enten ved postgang eller e-post.


Det kan være lurt å sjekke ”søppelpost”. Har lang erfaring bryllup og andre oppdrag og er utdannet fotograf. Forbehold om prisendring.


Legger vekt på at bildene skal være ekte og naturlige med følelser og liv. Trenger du profesjonel fotograf , video eller reklame? Da er det bare å klikke på dejan. MVH Dejan photography!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg