torsdag 16. juli 2015

Dikt om venner som svikter

Trenger du et godt sitat? Les dikt om vennskap og lær hva ekte vennskap virkelig betyr. Mange er gode, virkelig gode, men Mange er også dårlige. Det er dessverre De dårlige vi ser lettest.


Du sitter der, håper og tror de en dag vil innse At det de gjør er grusomt.

En som aldri svikter deg, og elsker deg for den du er. En som du alltid kan snakke me og som du alltid har deg nær. Hva vi kaller alt dette, det er ekte venner. Ekte venner som alltid er der, og som du aldri glemmer. Noen kryper opp i ræva, noen sprekker under press, mens andre igjen ikke har styrken til holde på deg.


Venner er som truser. Noen tvinner seg og blir litt vanskelige, noen er dine favoritter. Noen er bare billige og ekle, men en del dekker faktisk ræva di når du behøver dem.

Av og til lurer jeg på hvorfor jeg skulle gidde å skaffe meg venner Alle svikter meg jo De fårstår ikke hvordan det er å være meg Vil ikke ha falske venner Har blitt dolka i. VERS, MINNEORD OG DIKT TIL DØDSANNONSEN. I sorg ved din båre vi sammen står, og takker for alt gjennom mange år. Du gjør mæ så glad Helt unik Jeg trenger deg Stopp! Jeg visste med det samme at jeg hadde et dikt liggende av Kolbjørn Falkeid som passet til bildet. Jeg tolker innholdet i diktet positivt.


Man trenger ikke mange gode, lojale venner , man trenger noen få. De man kan være glad sammen med. De som ikke svikter , de som er der når det røyner på. Herren selv går foran hele veien. Han verner og velsigner, stund for stund.


Så skal vår livsferd lykkes, vi når målet. Og vi vil prise ham av hjertens grunn. Men hun påpeker allikevel at noen kan føle at man ikke trenger - eller ønsker - en haug med venner.


Det å ha mange venner er ikke synonymt med det å være vellykket. Mange trives godt med én eller veldig få venner.

Noen trives faktisk også godt i sitt eget selskap, så ikke føl deg mislykket om du ikke har masse venner. Dødsannonsen er en personlig kunngjøring og noen ønsker gjerne å knytte noen ord til dette. Vi har her laget en liste med mulige tekster til bruk i annonsen.


Naturen følger sin egen lære preget av skiftende sider, skjønt ofte kan selv det gråeste være føre til lysere tider. Legg det alt i Jesu hender når du ingen utvei ser. Svikter alle dine venner , Jesus ved din side går. Veien du skal gå, han kjenner, i hans hånd du tegnet er.


Alt han tar i sine hender, alt som du til han vil gi. Og når siste bud han sender, har du endt din kamp og strid. Det må ligge en form for lidelse eller erfaring bak, en observasjon. You can find book dikt om vennskap p norsk in our library Dusken.


Under Les og lytt til dikt finner du 21. Dikt og slam i Trondheim. Da jeg nedad trappen gikk, Dyr som får venner , Ein maur kraup, Han tør, Hunden, Nå kan du det, Tre steiner, Brennende kjærlighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg