torsdag 9. juli 2015

Reagerer på sukker

Lei av unge kvinner? Prøv disse premium dating sites. Det er en person for alle! Finn kjærligheten til livet ditt! Den topp karakter seriøse dating sites i Oslo.


Tenker ikke nødvendigvis på at det må være allergi, men om man kan reagere på sukker på en annen måte.

Får ikke lyst på mer av det. Jeg skal gå rett på sak. Hvis jeg spiser godteri på en fredagskveld for eksempel vil jeg merke at pulsen min blir høyere og jeg blir veldig tørst.


Smågodtet inneholder hovedsakelig sukker , kunstig smak og aroma, og kunstig farge. Rusmisbrukere for eksempel spiser masse sukker , for da kan de klare seg med mindre stoff. Du lurte på hva folk tenker - og det tenkte jeg.


Litt sånn kjerringmelding. Barn som reagerer veldig på sukker , betyr det noe?

Faktisk er det ekstremt vanskelig å fullstendig begrense inntaket av raffinert sukker i kostholdet siden det finnes i mye av maten du spiser daglig. Fehlings væsken vil skifte farge på et eller flere av sukker typene. Mens disakkaridet sukrose tar lenger tid til å brytes opp, vil kanskje ikke skifte farge før det er gått ca minutter. Den feilen betaler vi for fremdeles, mener norsk professor. Men hva er det egentlig som skjer med kroppen når du får i deg det gode søte?


Ikke så stor forskjell med andre or forklarer Lindberg. Mindre gunstige karbohydrater, slik som hvetemel og sukker , fører til rask stigning i blodsukkeret, og stimulerer bukspyttkjertelen til å produsere store mengder insulin, hormonet som regulerer blodsukkeret. Jo, barn blir hypre av sukker Ernæringsekspert og kokebokforfatter Margit Vea er overbevist om at sukkeret gjør barn hypre. Forskningen spriker på området, og jeg har mer tiltro til den som stemmer overens med det jeg merker i realiteten, sier hun. Dating-appen Sukker gir deg det største utvalget av single i Norge.


En unik sortering av beste matcher er noe av hemligheten bak suksessen til Norges største datingside. Med Sukkerappen kan du lage profil og kommunisere gratis. Du får tilgang til både relasjons- og utseendematching, som i kombinasjon gir en svært effektiv pakke. Rotter fikk spasmer uten sukker – I tillegg reagerer vi på sukker når vi spiser det, altså når vi får det i blodomløpet via fordøyelsen.


Da går sukkeret direkte til opiatsystemet i ryggraden – kroppens eget smertestillende system som kan gjøre oss avhengig av morfin og heroin, sier Ravna. Dette er fortsatt for mye sukker rådet fra Folkehelseinstituttet er at sukker skal utgjøre maksimalt prosent av energiinntaket vårt. Vi vet at sukker ikke er bra for vekta eller hjertehelsen vår, men sukker kan også ha en negativ effekt på hjernen.


Sukker som vi bruker i husholdningen, er et stoff i en stor klasse med lignende stoffer som kalles karbohydrater.

Et mer presist navn på husholdningssukker er sukrose. Dagen etter får jeg hodepine, spesielt over arteriene i pannen, hvor pulsen har slått hardt. De reagensrørene med druesukker og fruktose hadde fått en sterk oransje farge, mens det reagensrøret med sukrose var fortsatt blå. Dette er fordi druesukker og fruktose er monosakkarider, mens sukrose er et disakkarid. Et eksempel på en reaksjonsligning er hydrogengass (H 2) som reagerer med oksygen (O 2), og danner vann (H O) i væskeform.


På venstre side av pilen står reaktantene, og på høyre side står produktene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg