torsdag 23. juli 2015

Stafett julebord

Show, middag og hotell i Bergen. Bestill alt på ett sted her! Gunstige pakkepriser. Opplev konsertbyen Bergen. Kjøp komplett pakke med hotell.


Stafett , av typen hvem blir først ferdig, med mange og varierte oppgaver av typen: Spis to flatbrød og blås opp en ballong, shotte x antall glass, hoppe bukk. Rektor kan få være lærer og så kan lærerene få leke elever. Det er sikkert populært. Leken trenger strengt tatt ikke gjøres som en stafett. Hvis det er få gjester, er det ingenting i veien for å ha en trebeint løpekonkurranse.


Gå til starten av artikkelen: Selskapsleker. Paintball-lek med myke baller. Lagkaptein: Mads Myrbråten. Dette er et lukket lag. Ta kontakt med lagkaptein for å melde deg på.


Vil tipse om en ubergøy lek som heter stavmikserleken. Du blander eller ting i stavmikseren. Så skal folket smake. De som gjetter ingrediensene har vunnet. Vi er en gjeng gutter (nyinnflyttet og lokale) som samles jevnt og trutt og har en tradisjon med bl.


Ved forrige julebord så ble vi enige om å være med på løpet Stafett for livet til støtte for Kreftforeningen. I fjor løp en av deltakerne alene og tilbakela 1km på timer. Utstyr: to pakker med klesklyper. Hvilken person klarer å feste flest mulig klesklyper i håret på annen. Slo an som bare det.


Kan være lurt å velge en mann til å få klesklyper i håret da. En mulighet er å velge å holde julebordet i et lokale der det også er aktivitetsmuligheter. Julebord med aktiviteter.


Jeg var på julebord på fredag og der hadde dei en lek der det var mamma, pappa, vetle johnny og dei små bjørnene (Skulle vært da men) og så leste en forteller opp en historie om disse karakterene og for hver gang dei ble nevnt skulle dei som var dedikert dei forskjellige rollene gå fort rundt stolen dei satt på (var stoler på rad forran alle). Se våre tilbud og send oss en uforpliktende forespørsel. Se det beste av teater i Oslo. Var en gang på julebord som hadde Skal vi danse som tema.


Par ble trukket og hvert par fikk hver sin dans på forhånd. Så var det oppvisning, avstemning og kåring av vinner på julebordet. Høres kanskje dust ut, men det var utrolig morsomt!


Noen var veldig flinke og noen var (deriblandt jeg) mildt sagt ganske så klønete på dansegulvet. En pakke eller gave sendes under denne leken rundt i rommet, den er innom diverse gjester på turen. Husk å lage et lite hull i hver av sidene til å feste de to plastik koppene sammen.


November var det duket for årets julebord i FMF ! Oioi, så moro det var! Vi møtte opp alle sammen med hvert vårt matfat, og tilsammen ble dette et vanvittig flott koldtbord med masse god mat! HURDALSJØEN HOTELL Våre aktiviteter.


Vi kan tilby en rekke aktiviteter både sommer og vinter i naturskjønne omgivelser. Under viser vi et lite utdrag av hva vi kan tilby. Du var i gang allerede. Da har dere kommet til rett plass! Vi kan lage et julebord de ansatte aldri kommer til og glemme.


Vi kan legge opp til aktviteter, underholdning og god mat og drikke. Om dere ønsker et litt roligere og tradisjonelt julebord så ordner vi så klart dette også. Drikkeleker Drikk med måte!


Hvis du noen gang har vært på en fest der Postman Pat og ikke fotball vises på storskjerm , da har du mest sannsynlig vært vitne til en drikkelek.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg