fredag 3. juli 2015

Besafe izi kid x1

Besafe izi kid x1

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Se hele utvalget her og kjøp enkelt på nett! Vi i Barnas Hus kan hjelpe deg med å ta de riktige valgene, basert på ditt behov. Den får toppscore for sikkerhet ved frontkollisjon, og resultatet er også godt i sidekollisjonstesten.


Zi Plus Xer ikke bare basert på års erfaring med bakovervendte bilbarnestoler – den er også etterfølgeren til den svært populære iZi Plus. Den er optimalisert for bakovervendt sikkerhet, og iZi Plus Xkan brukes opp til rundt års alder – og den passer i de fleste biler, siden den ikke krever ISOfix. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker.


Den er verdens første bilbarnstol som har bestått kravene fra både i-Size og verdens strengeste kollisjonstest - Plustestet. Nå har denne bilbarnestolen enda flere fordeler: - Gi barnet større armslag eller skap mer plass i bilen. I bilstoler fra BeSafe sitter ditt barn trygt og behagelig, bakovervendt eller fremovervendt.


Besafe izi kid x1

BeSafe fokuserer på at barn skal sitte bakovervendt så lenge som mulig, vi vet at dette er det sikreste! HTS BeSafe anbefaler at barn sitter lengst mulig i bakovervendt bilbarnestol, helst til barnet er år. Foteliki dla wszystkich grup wagowych i wzrostowych. D- xGratis Frakt!


Finn laveste nettpris her. Les tester og omtaler før du kjøper. BeSafe bilstoler og babystoler har vunnet mange tester opp gjennom årene med sine innovative og trygge løsninger. Den norske familiebedriften prioriterer sikkerhet foran alt annet, og har de siste årene brukt betydelige ressurser på å utvikle og teste produktene.


Besafe izi kid x1

Med en ökad säkerhet och enkel. Hier findet Ihr den. Bogata oferta i atrakcyjne promocje. Zi Plus Xbilstol midnattssvart melange er designet av det nyskapende svenske merket BeSafe og vil holde den lille trygg når dere kjører bil. Setetrekket kan være vanskelig å ta av for vask.


Denna bilstol gör bilturen säkrare än någonsin för ditt barn. Zi Kid i-Size är en av fåtal i-Size. Setet har avanserte støtdempere og sidekollisjonsbeskyttelse, et ergonomisk utformet sete, en justerbar hodestøtte og en integrert kalesje med innebygd ventilasjon og luksuriøs vattering som gir eksepsjonell komfort og beskyttelse. Sammenlign tilbud på besafe izi fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Uansett hvilken bil du kjører vil Izi Go XBase Isofix fra BeSafe vil være en sikker og stabil måte som holder bilsetet på plass.


Håndtak som gjør designet enkelt å installere. Besafe iZi Plus X. En knapp for enkel åpning. Justerbar gulvstøtte gir en sterk base og vil absorbere kreftene mellom bilen og din baby. Like bra gikk det ikke med den andre testede BeSafe -modellen, iZi Modular. Småbarn: BeSafe iZi Modular.


Til tross for at iZi Modular er en kombistol, er den sertifisert av svenske Plus Test.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg