fredag 24. juli 2015

Takk for maten sang pål sine høner

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp ullgensere for men, norske luer og merino ul gensere for damer og men. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. En takk for maten sang kan avrunde måltidet på en god måte. Her får du anledning til å takke vertskapet, kokkene og serveringspersonalet for innsatsen.


Takk for maten sang pål sine høner

Gjestene har sittet stille lenge, og det kan være morsomt å legge litt bevegelse inn i en takk for maten sang. Ellers brukes gjerne samme melodier som for velkomstsangene. Du finner flere sanger i nettbutikken, både sanger fra søsken, velkomstsanger, takk for maten sanger , konfirmasjonstaler etc.


Besøk Munter og se vårt utvalg! Konfirmasjonssang i stedet for tale? Vi anbefaler Bygg selv sang. Om sangen ikke lyder bra. Er det fordi all maten nesten. Men det tar vi med et smil. Så er stemningen på topp.


Pål sine høner Nå er vi mette og takker for maten. Overrask konfirmant og gjester med en flott takk for maten sang. Den får opp stemningen på festen! Måltidet her ble en riktig suksess. En takk for maten sang er en flott avslutning på måltidet.


Takk for maten sanger. Når man synger sammen, skaper man samhold og humøret stiger. Her får du en smakebit på flere av de takk for maten sangene som vi selger på Munter. Bruker dere spesielle bevegelser mens dere synger barnesangen, eller kanskje en dans? Eller har dere laget en egen versjon?


Takk for maten sang pål sine høner

Har du spesielle minner knyttet til sangen ? Alternative sanger til bryllup. Her finner du sanger som er kronen på verket for maten , som er servert på din festkveld. Sang til års dag - takk for maten. Melodi: Napoleon med sin hær 2. Vi takker nå for mat, ja den smakte jammen godt, dandert på lekre fat, her idag er allting flott.


Om årene de kommer, og håret ikke flommer, er matlyten på topp, takk for alt som vi har fått. Da klokka klang Til slutt vi sier takk for mat. Vår vertskap håper du er mett. Vi reiser oss fra dette bor og sier takk for mat i kor. Så tar vi til med sang og spill.


Vi oss riktig kose vil. Ferdige sanger klare. Vi skriver også på bestilling. Tips og råd til deg som ønsker å skrive din egen sang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg