tirsdag 14. juli 2015

Aktiviteter med kjæresten

Begynner å bli litt lei spise middag, ligge på sofaen og se på film-greia. Kjæresten er drittlei. Hva gjør dere sammen med kjæresten deres?


Sånn hjemme på kvelden når det ikke er så mye å finne på? Jeg sliter med å komme på ting vi fa.

Oversikt over en mengde aktiviteter i Oslo. Aktiviteter og opplevelser du kan gi i gave til kjæresten , enten til jul, bursdag eller bare som en overraskelse i hverdagen. Er dere flinke til å pleie forholdet?


Ved å gjøre nye opplevelser sammen, vil dere skape felles minner og dermed få en sterkere relasjon. Kanskje du vil utfordre kjæresten med en adrenalinfylt aktivitet? AKTIVITETER : Ta en tur på Oslo Gladiators, Megazone, eller en skytebane for å gjøre noe helt utenom det vanlige.


Det er ikke feil å sumobryte med kjæresten iført svære sumodrakter, eller være helt apekatt i klatreveggen.

Det finnes mange saker og ting man kan gjøre sammen med sin kjæreste i Oslo, både spennende, avslappende og gourmetopplevelser. Vi har derfor prøvd oss på en liten, men god blanding av alle i kategorier og som vi har på en bestselgerliste over opplevelser med kjæresten. Morsomme aktiviteter og spill i Oslo: Se anmeldelser og bilder av morsomme aktiviteter og spill i Oslo, Norge på TripAdvisor.


Skal du på ferie med kjæresten i sommer? Eller kanskje bare være hjemme? Her er tips til hva dere kan gjøre sammen og krysse av bucketlisten! Mange gode tips å hente her!


Min mann har fortiden skadet kneet så vi sliter litt med ting vi kan gjør i hverdagen nå, siden vi alltid driver med fysiske aktiviteter ! Tar også gjerne i mot tips om ting man kan gjøre hjemme og inne. Spille kortspill, brettspill, lese bok, fyre i peisen er hyggelige tips. Om du er så heldig å få med kjæresten på en romantisk ferie med ryggsekk og åpen returbillett, kan du allerede skryte på deg å ha skutt gullfuglen – men om dere i tillegg vender snuten mot Sør-Amerika, kan dere virkelig forvente et eventyr av dimensjoner! Merk deg ting kjæresten din prater om, selv om det er noe så irrelevant som hvor han har kjøpt en skikkelig god is og vis at du husker det når anledningen byr seg. Plant et tre sammen og drikk champagne foran treet ved hver årsdag og snakk om året som har gått.


Til en spesiell anledning, oppkall en stjerne etter kjæresten din. Opplevelser er gaver som huskes og perfekt til den som har alt.

Kjøp en opplevelsesgave idag! Skriv små notater i kalenderen hans, som husk å forføre kjæresten din i kveld. Lag en liten bok hvor dere skriver ned morsomme ting hver av dere har sagt. Vi har hørt med et knippe lokalkjente i Norges største byer om deres råd for en romantisk helgetur med kjæresten. De skuffet ikke, og har kommet med en mengde kreative tips.


Stikkord er aktiviteter , fjellvandring, kulturelle opplevelser – og champagne, så klart. Ting å gjøre i TrondheiSe anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Trondheim, Norge på TripAdvisor. En julekalender trenger ikke bestå av bare leker eller snop. Hvorfor ikke satse på en julekalender som består av aktiviteter i år?


Grønn og gratis julekalender med aktiviteter – tips. Her får du tips til aktiviteter og opplevelser – ett til hver dag i desember. TOPP: Kose, se film eller dra på kino er klassiske ting kjærester ofte gjør sammen, men i blant kan det være sunt å gjøre noe annet!


Ser du etter en opplevelse? Hos TrueStory kan vi gi deg mer enn 1forskjellige opplevelser (adrenalin, wellness, mat osv.). Se dem alle her på siden!


I kategorien ”gave til kjæresten ” finner du våre beste gavetips til kjæresten , både han og henne! Derfor har vi samlet de beste gavetipsene på opplevelser her. Romantiske ideer 13.


Har dere vært på date sammen tidligere, kan dere kjøre en reprise av den første daten deres. Prøv å huske hva dere snakket om, og bli kjent med hverandre på nytt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg