torsdag 30. juli 2015

Bugaboo high performance

Bugaboo high performance

Best på pris, utvalg og kunnskap. Alt fra baby og opp til eldre barn. Fronten er laget i dun og det følger i tillegg med et ekstra duninnlegg som man kan bruke når det er ekstra kaldt ute.


Bugaboo high performance

Keep your child warm and protected. Enkelt å bruke og oppbevare. Refleksbånd som gir optimal synlighet i mørket.


Vognposen har ett trekk med avtakbart dun-innlegg i stedet for to respektive trekk. Er sorgt dafür, dass dein Kind es in den Wintermonaten kuschelig warm hat und vor Regen, Schnee und Wind geschützt ist. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Bugaboo high performance

Kan brukes året rundt. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Vognpose, Sommer, Høst, Vår, Vinter,. Inkluderer avtakbare overtrekk for komfort gjennom alle sesongene. Et polyesterpolstret overtrekk for våren og høsten.


Lagre dette produktet til en liste. Gi meg beskjed når prisen synker. Sammenlign med andre produkter. Multifunksjonell vognpose som holder barnet ditt god og varm hele året.


Bruk en eller to lager. Slitesterkt, PVC-fritt materiale som beskytter mot regn, snø, vind og kulde. Kompatibel med Fox, Cameleon og Cameleon3. Bugaboo High Performance Vognpose. Ytterstoffet har et såkalt Teflon-belegg og vanntette glidelåser som beskytte.


Jeg har to av disse og liker veldig godt at man kan skifte mellom en tykkere vinter overdel og en tynnere sommerdel, dette reduserer mengden poser man trenger til barnet. Posen passer perfekt i bugaboo donkey bagdel som var grunnen til at jeg valgte denne da bagen på denne vognen er ganske smal. Eller må man ha to forskjellige vognposer? Jeg var innom babyshop for å høre litt med dem.


Jeg hadde egentlig tenkt å kjøpe voksi urban, men hun som jobbet der påpekte at jeg da kom til å kjøpe ny pose ved overgang til sportsdelen. Jeg synes bugaboo high performance så veldig deilig og praktisk ut. Kjører sikkert på med lammeskinn i tillegg. Prepared for anything. You and your baby are prepared for anything.


To stay warm and dry on those chilly and rainy days, the High Performance Footmuff has two detachable covers so the consumer can be ready for each season. Code cannot be used in conjunction with any other offer e. Seles billig fordi glidelåsen er litt ødelagt og bør byttes. Den ene fronten er laget med polyesterfyll som gjør den ideell på våren og høsten.


Bugaboo high performance

Den andre fronten er med dun for. Været kan til tider være uforutsigbart - men vi er overbeviste om at det ikke vil stå i veien for eventyrene deres. High -Tech polyester som är vattenavvisande och bambukol, ett miljövänligt och hållbart fibermaterial som utvinns från vild bambu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg