mandag 20. juli 2015

Easygrow vognpose test

Easygrow vognpose test

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Testvinneren er en helårs vognpose med ull i rygg og ekstra dun. Deilig myk økologisk bomull på innsiden som puster. Grandma er en eksklusiv modell som er svært godt tilpasset kalde, nordiske vintre. Ytterlaget er vakkert strikket, og vognposens detaljer er godt egnet for dette.


Dette er en vognpose vi stoler på at vil passe på barnet. Posen ligger fint i bagdelene, men blir bitte litt stor i den aller minste. Nature er lik som fjorårets med unntak av to ting.


Elsker denne vognpose som passer ypperlig til her vi bor! Anbefaler virkelig denne vognposen? Alle vinterposer har fyll av deilig og varm kvalitetsdun. Easygrow nature vognpose er helt fantstisk!


Easygrow vognpose test

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Romslig plass, god og varm! Når det ikke er så kaldt, tar vi mindre klær på ungene. Har hørt bare positivt om den. Klarte først ikke bestemme meg for farge, men falt til slutt på Sand Melange.


Fikk posen i posten bare noen dager etter bestilling, å kunne ikke vært mere fornøyd. Varmeisolerende dunpose i beste kvalitet. Trenger litt råd for valg av vognpose.


Easygrow vognpose test

Jeg har til nå sett på voksi urban, voksi city, easygrow nature, easygrow nord og easygrow hood. Ser easygrow nature ble best i test i høst og er på tilbud nå, noe voksi også er. Har ikke bestemt meg om jeg ønsker ull i bunnen og lurer på om noen har erfarin.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Det finnes ingen borrelåser som kan rive opp strikkesømmene. Soveposene passer godt som vognposer både i vognen eller i pulken. Vognposer for baby og små barn. Er en veldig god og myk vognpose til å ha på kalde vår og høst dager.


Easygrow vognpose test

Og ett stort pluss er at man kan sette på en forlenger så denne varer lenge. En absolutt favoritt og lille gullet sovner hvergang han blir lagt i denne deilige og myke posen. Selges kun i fysisk butikk!


Med den unike forlengerdelen vil dere ha glede og nytte av NORD i lang tid. Deres produkter lages til alle de små vi elsker! Test av vognpose VANNAVSTØTENDE: Easy Grow dunpose God vannavstøtende evne.


Beskytter godt mot trekk. Les tester og omtaler før du kjøper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg