fredag 3. juli 2015

Hvor stor sjanse for å bli gravid med ppiller

Er sjansen for at jeg har kjønnssykdom og er gravid stor hvis jeg har sex uten kondom? Har hat ubeskyttet sex. Hvor stor fare er det for at jeg kan bli gravid ? SVAR: Hei P-piller er svært sikkert. Så lenge du tar de rett er det veldig liten sjanse for at du blir gravid.


De som blir gravid hvis de går på p-piller har vanligvis gjort en brukerfeil. Brukere p-piller , hvor stor sjanse er det for å bli gravid ? Bruker p-piller og kondom, stor sjanse for graviditet? Begynte på p-piller og hadde samleie den sjuende dagen i den første uken. Jeg har brukt p-piller i snart år. Hadde ubeskyttet sex med kjæresten min første dag.


Sluttet med p-piller , stor sjanse for å. Tar man p-pillene som man skal blir i gjennomsnitt en av 3brukere hvert år gravid. Så faren for graviditet er ganske liten. Så lenge at du har tatt p-pillene dine riktig og har ikke glemt noen så er det svært liten sjanse for at du kan bli gravid.


Hvor god sjanse er det for å kunne bli gravid etter år med p-piller. Forskere har beregnet den gjennomsnittlige risiko på ulike tidspunkt i en kvinnes månedlige syklus, men det er viktig å huske på at risikoen kan være høyere eller lavere. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale.


Kjøp ullgensere for men, norske luer og merino ul gensere for damer og men. Hvor ofte et par har sex: Jo oftere, jo større sjanse. Alderen din: Sjansen for å bli gravid faller etter at kvinner har fylt år. Ifølge NHS, vil prosent av kvinnene i alderen til bli gravide innen ett år om de har ubeskyttet sex.


Det vil alltid være en fare for å bli gravid når en ikke bruker prevensjon! Du forteller at du har et forhold til en gutt som du har følelser for, men at dere ikke er kjærester. Dere var sammen tidligere.


Nå har dere et seksuelt forhold. Sannsynligheten for å bli gravid når en bruker p-piller er svært liten. P-piller et et sikkert prevensjonsmiddel hvis det brukes riktig, og blir ta. Sjekk hvor stor sjanse det er for å bli gravid med spiral og andre former for prevensjon.


Tina (25) hadde spiral, men ble gravid etter et one night stand. Satte inn implantatet implanon for mnd siden. Vet ikke hvor stor sjansen er for å bli gravid når man går på piller eller har glemt å ta noen. Lille min er p-pillegutt.


Men jeg tror jo at jeg må ha vært dårlig i magen eller noe siden jeg ble gravid. Men da er det ikke snakk om mange pillene som ikke funka. Bli gravid etter p-piller.


For noen er det å bli gravid etter bruk av p-piller like enkelt som å stoppe med prevensjon. For andre krever det derimot mer innsats, og det vil ta lengre tid enn hva man tror.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg