fredag 17. juli 2015

Fine ord å si til en venn

Se også ord om kjærlighet. Ja, å si hei til folk, med et smil om munnen kan hjelpe på morgenkvisten) Du er bra! Bra er så enkelt som det er. At noen er bra kan du si til alle, uten å brodere på det. En klem kan si så uendelig mye.


Må verden klemme deg i dag, med varme tanker og kjærlighet.

Håper den hvisker en gledeståre i hjertet ditt og må vinden bære med en stemme, som forteller deg, at det finnes en venn , som sitter et annet sted og som ønsker deg alt vel! Veier og anledninger til å uttrykke følelsene dine er alltid mange, men noen ganger ordene bare synes å være låst dypt inne. Listet nedenfor er noen fine ting å si til din beste venn , som du må gjerne endre og utdype, følge dine egne følelser. Kjører Fine ord en finfin julekalender som publiseres hver dag i desember, her, ved midnatt. Da begynner jo snart julebordssesongen og i den forbindelse skal vi på et ark skrive ned et positivt ord om hver kollega.


Jeg har bare gode kollegaer som jeg liker kjempe godt. Men allikevel syntes jeg dette er vanskelig for vil jo gjerne bruke andre ord enn snill og grei osv. Noen som kan hjelpe meg her til bra ord å skrive om gode.


Si det med ord er et tilbud fra Mental Helse til alle som ønsker å sende oss en melding og få svar tilbake.

Du kan skrive om det som er viktig for deg. En trofast venn er et sterkt forsvar, og den som har funnet en slik, har funnet en skatt. En ekte venn er en som kommer til deg. En venn er en som er hos deg. Mennesket har behov for en bolig som står seg over tid.


Et hjem som skaper gode forhold og den gode samtalen. Her har jeg samlet opp en hel del ting jeg har hørt og lest. Det er mye sannhet i disse. Jeg elsker sitater og fine ord :-) Noe er rappet fra dere mine venner!


Everything will be okay in the end. If it`s not okay, it`s not the end. Der det er liv er det håp. Alt blir til slutt en god historie. Takk, ja takk for alt du gav oss.


Gode venn , som vandret fra oss. Godt å få hvile når kreftene svikter, trett etter årenes arbeid og slit. Trygt i den evige hvile få sove. Ha takk fra oss alle og hvil nå i fred.


Hjem du lengtet, hjem du gikk, og hvile du hos Jesus fikk.

Hjertet som banket for alle, for alltid har stilnet av. Dette kortet er ikke stort nok til å si alle de pene tingene. Har vært i samme situasjon og meldinger med bare kondolerer gjorde ikke godt.


Hatet det ordet til slutt, så bruker bare tenker på dere eller føler med dere nå. Et dikt om savn og kjærlighet til en som var min beste venn. Kondolerer ble et kaldt ufølsomt ord. Torn Appart Litt trist, skrevet av en venn. Tur i skyene Dikt som ble skrevet til norsk innlevering i mars.


Bilder og noen oppmuntrende ord i hverdagen. VÆR ÆRLIG: Hvis du ikke vet hva du skal si , så kan du si nettopp det: ”Jeg vet ikke hva jeg skal si. Det viser uansett at du vil og tør.


De fleste sørgende har forståelse for dette, for når alt kommer til alt, finnes det egentlig ingen ord som kan ta bort det vanskelige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg