torsdag 9. juli 2015

Gråtass kake

Kjent fra Gråtass - gøy på landet! Se vår store uttak. Vi hører gjerne fra deg! Finn vår kontaktinformasjon her. Elin Rusnes Kvingedal.

Fikk for noen år siden spørsmål om å lage Gråtass kake til en tre årsdag. Det hadde jeg aldri laget før og måtte selvsagt prøve meg. Ble fornøyd med resultatet og vil dele fremgangsmåten her. Jeg startet med ei langpannekake, oppskrift her.


En herlig gutt har bursdag og han er stor fan av traktorer. Så da ville han ha en Gråtass kake. Så jeg har gjort et forsøk og jeg håper han blir fornøyd :)Jeg er for øyeblikket uten kjøkken da vi holder på å bygge ut :) Så denne kaka ble laga på Stuekonditoriet.

BESTILL KAKER FRA LOKALE BAKERIER SAMME PRIS - INGEN EKSTRA KOSTNAD 50. Martin Walderhaug eftf. Ingredienser Bestillingsfrister. Sjokoladekake med trekk og hjul av marsipan. Utfordringen her var å ikke lage kroppen for liten, for kaken skulle jo holde til pers.


Og i virkeligheten har jo Gråtass en mindre kropp i forhold til resten. Gråtass Kake til Emil Her ser dere først litt av prosessen med modelleringen av Gråtass selv. Kaken har vi en saftig sjokol. En liten gutt som er veldig opptatt av traktorer. Hva passer vel bedre da, en Gråtass-kake Den nederste kaken er sjokoladekake med kinde.


Faste bilder - Printer bilder og logoer til kaker og søtsaker. Så grønn traktor kake ble det, i gråtass stil. Jeg kuttet ut maler på øye mål og hadde sjokolade eggedosis kremen mellom alle lagene og utenpå.


Melk, egg, mandler, hasselnøtter, hvetegluten. Kan inneholde spor av peanøtter, valnøtter, soya.

Hovedutvalget av våre traktorer kommer fra tyske Rolly Toys. Her er kvaliteten og detaljene i fokus - det er rett og slett bare helt fantastiske traktorer for barn. Spiselig bilde av tabellen og logoer på en fotball kake.


Bilder av populære figurer. Her er prinsessene brukt på jenta vår sin års kake. En gutt på år skulle feire bursdagen sin og ønsket seg en kake med Gråtass. Hadde liggende en traktorform som jeg ikke har brukt på lenge, faktisk ikke siden eldste sønnen min fylte år.


Har laget sjokoladekake med smørkrem og dekket og pyntet den med sukkerpasta. Snuppa blir år nå, om to uker, og i den anledningen tenkte vi og bestille en kake fra konditoriet med gråtass på. Noen som vet hva en slik kake koster, sånn ca.


Og har noen her erfaring med bursdagsfeiring på Mc Donalds? Denne Pinnen ble oppdaget av Kristin Auestad. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Velkommen til kakesiden min!


Jeg er ei blid jente som har drevet med kaker en stund nå. Har skaffet meg mye nytt utstyr, men jeg skal få enda mer. Det morsomste er å lage kaker jeg aldri har laget før, en utfordring gjør meg ingenting. Til søndagskaffien tok hun gjerne frem et brett kake og serverte. Det er denne oppskriften jeg bruker når jeg lager sjokoladekake.


Min minste datter, Thea har blitt ekspert på å lage denne kaken , perfekt hver gang. Hei det har vært stilt her på bloggen en stund. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg