tirsdag 21. juli 2015

Lav blodprosent trening

Nettbutikk med fri frakt over 400. Klær, utstyr, tilskudd og tilbehør. Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå.


Kjøp Reebok og Reebok Crossfit her! Opptil rabatt på treningsklær. Hundrevis av varer med gode tilbud. Hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene? Stort utvalg av Trening.


Alle varer på lager! Lav blodprosent skal alltid utredes. Ofte kan anemi forekomme ved for lavt jern i kroppen, eller på grunn av B12-mangel.


Dersom legen finner en lav blodprosent , så skal årsaken finnes, fordi det kan være tegn på alvorlig sykdom. Autoimmun betennelse i mageslimhinnen kan føre til nedsatt opptak av vitamin Bfra tarmen, og kan på sikt føre til utvikling av lav blodprosent , såkalt pernisiøs anemi. Langvarig B12-mangel kan også medføre skader på nervesystemet og psykiske endringer. Denne type symptomer er imidlertid ganske vanlige, og de fleste med slapphet, svimmelhet og hjertebank har en normal blodprosent.


Men lav blodprosent kan også være det første tegn på sykdom som det kan og bør gjøres noe me for eksempel en svulst i mage eller tarm. Hemoglobin er fargestoffet i de røde blodlegemene. Dette fargestoffet har evnen til å binde oksygen (surstoff), og til å frigi oksygen i kroppens celler. Ikke vent med å gå til lege ved lav blodprosent , og gi deg ikke før legen har funnet årsaken. Blodet består av en væske vi kaller blodplasma, og tre typer blodceller: blodplater, røde og hvite.


Anemi er et sikkert tegn på at du ikke er frisk. Jeg har fått redusert mine vanligvis udmerkedete blodverdier ( blodprosent og jernlagre) etter en vinter med kontinuerlige halsinfeksjoner. Verdiene er plutselig sørgelig lave. Nå er roten til problemet (mandlene) borte, jeg tar jerntilskud spiser spinat og bønner og rødt kjøtt, og får vel verdiene på plass igjen etter hvert.


Hvor lenge føler du selv du har vært plaget av tretthet? Er veldig mye som spiller inn og som kan være årsak til jernmangel, men ville allikevel sett nøyere igjennom kost. Når det kommer til trening , vil jeg ha veldig vanskelig for å tru du får lav blodprosent som følger av dette.


Ved anemi (også kalt blodmangel eller lav blodprosent ) er vi ofte slappe og trette fordi vi har for få friske røde blodceller i kroppen. Røde blodceller inneholder hemoglobin, som er viktig for å transortere oksygen rundt i kroppen. Anemi kalles også lav blodprosent eller blodmangel og betyr at det er for lite hemoglobin i blodet.


Det går bra med han dersom det er hans eneste problem, så du trenger ikke håpe noe innmari. Får man for lav blodprosent får man litt ekstra hjelp. Dette ordner helsevesenet me så du trenger ikke bekymre deg. Graden av anemi øker med økt trening.


Den viktigste årsaken til lav blodprosent (hemoglobin) er mangelfull tilførsel av jern i kosten. Jern finnes i Grovbrø geitost, leverpostei, innmat, kjøtt. Jeg er år(gutt) og driver på med kombinert på topp nivå og satser seriøst. Det viste seg at jeg hadde lavt blodprosent , var nede på 15.


Tok nye tester etter en mnd og da var jeg o. Jeg har kronisk lav blodprosent , og hadde aldri tenkt på om jeg kunne trene eller ikke. Nå trener ikke jeg så mye, men ikke hørt noe fra lege om at jeg skal unngå det. Hadde en operasjon noen uker før jul der jeg mistet ende blod. Operasjonen var ikke vellykket, det oppstå komplikasjoner og jeg måtte under kniven, og mistet enda mere blod. Var snakk om blodoverføring, men jeg ba om å få drøye den litt.


Var å sjekket blodprosent , og den var ikke mere enn 8. For et år siden var den ved en kontroll 19. Var hos fastlege i dag og tok blodprøver og skal levere avføringsprøve. Må avføringsprøve sendes inn, eller analyserer de den på legekontoret? Vet jo at lav blodprosent kan være flere ting, men er veldig redd for at han kan ha fått kreft. Høydetrening øker Hb.


Mente at trening økte Hb likeså, ikke senket det. Nå blir jeg nødt til å dobbeltsjekke bøkene mine igjen. Gravide får mindre Hb. Det resulterer i en økning av fritt hemoglobin i blodet.


Det er i hvert fall sikkert. Mener du blodprosent eller Hb? For svarene du har fått behandler de to som synonymer, noe de egentlig ikke er.


Har du derimot Hb på 8. Hb ( lav i blodprosent ). Heei, for en stund siden var jeg hos legen og tok blodprøve. Hun fortalte meg at jeg hadde jernmangel, og sa det at et menneske burde ha en blodprosent på over , mens min var på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg