tirsdag 28. juli 2015

Tariff barnehage 2018

Tariff barnehage 2018

Les mer om tariff , tarifforhandlinger og fordelene ved å være medlem i Finansforbundet her. Slik forgår tarifforhandlingene under lønnsoppgjøret hver vår. Foreslår nye endringer. Forsikring og banker.


Jobbsikkerhet og lønnsvekst. Minstelønnssatsene reguleres med virkning fra 1. PBL er en interesse- og arbeidsgiverorganisasjon for private barnehager. Hvis barnehagen melder seg inn i PBL, må den følge den tariffavtalen som blant annet Utdanningsforbundet har med PBL.


PBL har inngått tariffavtale med Delta. Denne avtalen gjelder for Deltas medlemmer som er ansatt i disse barnehagene. Virke - Barnehager. Avtalen gjelder ansatte i barnehager , som barne- og ungdomsarbeidere, førskolelærere, ledere i barnehage , spesialpedagoger og miljøarbeidere. FUS drifter i dag mer enn 1barnehager i over kommuner.


PBL er en landsomfattende arbeidsgiverorganisasjon for private barnehager. Nær en tredel av alle norske barnehager er medlemmer i PBL. Fellesbestemmelser og lønnssystem er i hovedsak på nivå med kommunale avtaler. Godtgjøring for særskilt arbeidstid.


Meklingsfristen er 23. Tariff , lønn og personal. Det ble natt til 1. Hva kan vi hjelpe deg med? Som barnehageassistent jobber du i barnehage. Sammen med de andre ansatte er du med på å gi barna en trygg og god barnehagedag.


Andre tariffavtaler. Her finner du blant annet våre standard tariffavtaler for skole og barnehage , samt. Drifts- og områdeledere. Lønnstabell for KS pr. Pensjonistavlønning og særavtaler.


Alt du trenger å vite om årets lønnsoppgjør. Du kan også teste vår lønnskalkulator for ulike stillinger i ulike tariffområder, og lære mer om hvordan et tariffoppgjør fungerer. Unio og Akademikerne og oppgjøret går derfor til mekling med dem.


Tariff barnehage 2018

Resultatet av hovedtariffoppgjøret pr. Hovedtariffavtalen 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg