tirsdag 11. august 2015

Omvisning fødeavdeling

Vi er lokalsykehus for Oslo og regionssykehus for Helse Sør-Øst. Vi tilbyr omvisning i grupper på fødeavdelingen. Dere som er samboere ber vi ta med ferdig utfylte farskapspapirer.


Omvisning fødeavdeling

Jeg skal snart føde på Elverum (er i uke 35) og ønsker å få en omvisning siden vi aldri hr vært der før. Ringer man direkte til fødeavdelingen og avtaler? Omvisning fødeavdeling og fødeloftet. Mye om fødsel og litt første barseltid.


Noen som har vært på eller skal på omvisning på fødeavdelingen? Jeg ringte og avtalte tid idag, så vi skal dit mandag 20. Eller er veldig spent. Da får jeg spurt ordentlig om alt jeg lurer på rundt fødselen og dagene etterpå.


Og så skal kjæresten min være me så han er forberedt på den store dagen han også! Dersom du har vært i kontakt med lege, jordmor eller fødeavdeling og tilstanden din endrer seg – må du ta kontakt igjen. Dersom du har en sykdom eller det har oppstått komplikasjoner i svangerskapet, må du kontakte lege, jordmor eller fødeavdelingen dersom det blir en forverring eller du får nye symptomer som kan være relatert til dette. Fastlege eller jordmor sender søknad til fødeinstitusjonen der du ønsker å føde. Du kan også søke fødeplass selv, spesielt om du ønsker å føde på en mykenhet, f. ABC fødeavdeling i Oslo eller Storken fødeavdeling i Bergen.


Vi har omvisning for gravide to ganger i uken, tirsdager og torsdager kl. Siste torsdag i hver måned er det også omvisning kl. Fremmøte på føden i 3. Om fødsel og første barseltid.


Omvisning fødeavdeling

Mamastorks fødselsforberedende kurs, har som mål at dere som vordende foreldre skal gå fødselen og barseltiden i møte på tryggest mulig måte og med god kunnskap om det som skal skje. Kurset vil inneholde informasjon om fødsel og omvisning på fødeavdeling. Tidspunkt avtales med hver enkelt.


Var på konsultasjon hos jordmor på abc, og fikk se både føderom, og rommene man bor på etterpå. Det vil vare ca timer. Kjenner jeg bare gleder meg enda mer - ting ble lissom litt mer vi. Di sa ikke noe om det var parvis el i grupper. Jeg pratet med min jordmor på mandag ang fødsel og barsel tid på sykehuset, og da sa hun at jeg skulle ta det opp med føden da jeg hadde omvisning , så er jo litt rart om vi skal ta opp sånne ting i gruppe.


Kurset er tilpasset for et par eller en person. Fødeavdeling , fødeloftet, barsel 7G og Barselhotellet. Nedenfor er det oversikt over alle avdelingene på Akershus universitetssykehus. I oversikten finner du avdelinger som tilbyr pasientbehandling, men også administrative enheter og fag- og forskningsavdelinger.


Dette er et lærings- og mestringskurs for deg med diabetes type enten du har hatt sykdommen i kort eller lang tid. Her lærer du om hva du kan gjøre for å ivareta din egen helse på en god måte. Digitalt verktøy for nyrepasienter.


Nå blir det enklere for nyrepasienter å ha hjemmedialyse. Tre pasienter i Telemark har allerede tatt i bruk et nyutviklet verktøy som gjør det lettere å følge opp sykdommen hjemmefra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg