tirsdag 4. august 2015

Beste parfyme for menn 2019

Norges største Nettbutikk for Menn! Trygg og sikker netthandel. Alle De Mest Kjente Merkene. Alltid fri frakt til noen av våre 2butikker, eller ved kjøp på over 500kr.


Som medlem skjemmer vi deg bort med masse gode fordeler. Gratis og rask levering, kjøp i dag!

Stort utvalg av parfymer , sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme , hårpleie, hudpleie og makeup. Leter du etter de mest populære parfymene akkurat nå? Sjekk ut vår toppliste med våre bestselgende parfymer for menn og kvinner akkurat nå. Kanskje får du inspirasjon til å finne en ny favoritt eller overraske noen med en fin gave?


Keen på en ny parfyme ? Sjekk ut topplisten over våre bestselgende parfymer for menn. VI har oppdatert listen med de siste nyhetene som har falt best i smak hos våre mannlige kunder.

Ofte omtalt som den beste parfymen for menn. Aventus har en unik og elegant duft med noter av tre og røket ananas. En menns parfyme kan ha uovertruffen effekt. Parfymen er velbalansert og langvarig. Kvinner betaler ofte spesiell oppmerksomhet til hvordan datoen din lukter.


Hvis damen blir forelsket i deg, vil hun også elske parfymen din. I tillegg kan de beste menns parfyme også imponere forretningspartnere dine vedvarende og slappe av samtaler. Til han som trives best i nystrøket skjorte Ralph Lauren er mer enn et motemerke og et dufthus – det er en livsstil. Den nye duften Polo Ultra Blue er for mannen som føler seg like hjemme på seilbåten som på den store festen.


Sammen skaper frisk sitrus, salte mineralnoter og forblåst tre en sporty, frisk og sorgløs duft. Men nå kjenner jeg veldig på at jeg trenger noe nytt innen duft! Litt mer optimisme, friskhet og energi. Selv om du fortsatt får bestselgere som har mye sødme i seg vil du oppdage at det har kommet en ny gjeng dufter som har tenkt til å henge i hyllene en stund. Best Complex Scent.


Drakkar and Old Spice and up your smelling game. It’s a complicated scent-field out there so we’ve chosen our top cologne for men this season. There’s the classics, the newbies, the risk takers…and there’s the perfect scent for you.

Disse parfymene selger best i Norge akkurat nå. Vi har alle våre favorittdufter, og mange har en signaturparfyme de dusjer halsen med hver morgen. Men dufter, og hva man ønsker å dufte, forandrer seg etter temperatur og årstid. Kvinner liker en maskulin lukt på menn , og menn setter pris på en søt fruktig eller blomstrete duft på kvinner.


I følge Coco Chanel Bør en kvinne ha på seg parfyme hver gang hun ønsker å bli kysset, så spray en dusj med parfyme på vei ut døren før du skal på en date, eller kanskje bare før du skal på jobb. Slipp deg løs blant 2varemerker og finn dine favoritter. Finn parfyme i skandinavisk design i vårt store utvalg av innredning.


Stadig eksperimenter med nye feminine dufter for å finne ut hvilken parfyme du synes skal uttrykke din unike personlighet best. Ha gjerne et par varianter på sminkebordet ditt, for når om morgenen velger du parfymen du skal ta på deg, velger du humøret ditt hele dagen. Rimelig, men allikevel eksklusiv parfyme er også opplagt som en. Vanilje skal være den mest beroligende duften, faktisk skal den ha en mer avslappende effekt enn lavendel.


Kanskje er det derfor jeg alltid ender opp med vaniljebaserte parfymer. Jeg har flere favoritter, men nå mot sommeren vil jeg bruke Morn to Dusk fra Eau d´Italie. Den er varm, søt og ikke for dominerende. En typisk slager som de fleste jenter liker er Million av Paco Rabanne. Denne er noe dyr, men den er alt for mainstream.


Personlig liker jeg best Armani sin parfyme , Den heter vel Armani Code. Har fått flere kommentarer at den er bra. Neglelakken er laget med den nye formelen GELOLOGY som er helt fri for skadelige kjemikalier og som har en lang holdbarhet.


Julekalenderen kan kjøpes hos nettbutikker som Nordicfeel, Lyko, Eleven, Nelly og Ellos. Det var en parfyme som het SAMBA en gang i verden, det er uten sammenligning den beste parfymen jeg har kjent på en mann ! Den passer selvfølgelig ikke til alle, for effekten av lukten avhenger av personens naturlige kroppslukt, men treffer du på rett person med denne, skal du lete lenge etter en bedre lukt. Noen som husker den el?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg