torsdag 6. august 2015

Traktor sjokoladekake

Denne kaken smaker fantastisk! Har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig og stor sjokoladefondant. Få oppskriften her. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her.


Brownieskaken med nutella.

Poden har bursdag og små bursdagsbarn har gjerne sterke ønsker til både bursdagsselskapet, men også bursdagskaken. Perfekt for små bursdagspirater som krever at foreldrene stiller opp med en sjørøverkake. Verdens beste Patrick har feiret toårs dag! Og når det er traktor som er det kuleste i verden så måtte a mor lage en traktorkake til bursdagen! Goguttn i førersete!


Her ser du resultatet! E vanlig sjokoladekake og vanlig sjokoladefyll bare at jeg har sløyfet sjokoladen eller i dette tilfellet oboyen for å få kremen hvit. Traktoren står på et-lagsbunn som jeg har sprøytet på smørkrem for å få litt gressliknende effekt.

Og i går bake jeg sjokoladekake og til. For en liten gutt som elsker biler og traktorer så laget jeg en fantasitraktor til bursdagen hans. En skikkelig gårdskake til en ekte John Deere traktor fan, alt spiselig og kaken er sjokoladekake slik. Noen som vet hvordan (en ikke særlig erfaren) kakebaker kan få til en traktorkake med enkle midler?


Den trenger ikke være superavansert,. Bunn: 2g meierismør 4g sukker egg 4g hvetemel ts bakepulver ss god kakao dl melk ts salt dl olje. Montering: Marsipan og farge.


Smelt smøret og sett til avkjøling. Sett stekeovnen på 1grader, over- og undervarme. Kjør egg og sukker til luftig eggedosis i en kjøkkenmaskin med visper.


En saftig og god sjokoladekake er alltid en sikker vinner, enten du skal servere den i barnebursdag eller som pausekos på en dugnad. Sjokoladekake er noe de fleste liker og den passer derfor utmerket til både store og små anledninger. Glasuren består av helnøttsjokolade, som både er dekorativ og smaker godt. Den er ypperlig i barnebursdag, da den kan formes og pyntes slik at den passer perfekt til akkurat ditt bursdagsbarn, enten det er superhelter, traktorer eller sjørøvere som står høyest i kurs. På selveste nasjonaldagen er det gøy å lage noe ekstra godt og staselig, som gjerne følger fargepaletten til flagg og pynt.


Kunne du ikke mailen meg på marte. Samtykke fra cookies.

Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag. Enklere blir det ikke, her er langpannekaken som alltid funker.


Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter. Enkel, saftig og god. Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg