torsdag 20. august 2015

Reiseforsikring mobil vannskade

Alle som skal ut å reise trenger en god reiseforsikring. Les om våre gode vilkår her! Erstatningstelefonen er som ny, og du får den levert til nærmeste.


Super innboforsikring dekker plutselig skade på mobilen. Det kan være en glass-skade eller annen plutselig skade. Du kan også være dekket dersom du er på reise og har Super reiseforsikring hos oss.


Ved tyveri av mobil. Standard innboforsikring dekker tyveri av mobil fra hjemmet ditt. Super helårs reiseforsikring erstatter alle skader på mobil Europeiskes Super helårs reiseforsikring er den eneste reiseforsikringen som både dekker tyveri og skader ved uhell.


Hva gjør du dersom du eller noen du er sammen me blir syke. Vannskadeforsikring. Tryg har forsikring som dekker vannskader på bygning og innbo.


En vannskadeforsikring for privatboliger er en del av Trygs husforsikring. Skader på bygning og innbo som er forårsaket av vannskader og brudd på rørledning er dekket av en vannskadeforsikring. Du kan velge å kjøpe reiseforsikring for deg alene eller for deg og din familie. En familieforsikring dekker deg og ektefelle, samboer med felles adresse i folkeregisteret eller registrert partner, samt barn.


Egne barn, stebarn og fosterbarn – er dekket inntil første hovedforfall etter at de har fylt år. Med en reiseforsikring fra Europeiske - som er en del av If har du et unikt hjelpeapparat overalt i verden. Her kan du snakke med erfarne sykepleiere som gir deg medisinske råd før, under og etter reisen. Når forsikringene fornyes vil du motta et forsikringsbevis med oppdaterte priser og vilkår.


Som regel blir prisene justert opp i tråd med indeksreguleringer (generell prisøkning for varer og tjenester), men skadestatistikken for ditt område, aldersgruppe, objekttype osv. Forsikringsavtaler fornyes en gang hvert år. Gode betingelser og vilkår. Omfattende erfaring. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg!


Sjekk alltid med NetOnNet først. Hvis noe skjer med mobiltelefonen din mens du er på reise kan du bruke Frendes reiseforsikring. Den er kåret blant Norges beste åtte år på rad og dekker ubegrenset sum på tap eller skade på mobilen din. Men vær oppmerksom på at en verdigjenstandsforsikring vil gi bredere dekning og dekke alle typer skader. Skade og tap av mobil kan være dekket av både reise- og innboforsikring.


Reiseforsikringen er best å benytte ved tyveri. Med mobilforsikring hos oss unngår du dyre ekstrautgifter hvis mobilen din blir utsatt for skade eller tyveri. Dessverre er egenandelen som regel høyere enn det det koster å reparere en knust skjerm – så da er det ikke så mye å hente på å bruke forsikringen.


Men selv om reiseforsikringen gir deg god sikkerhet ved sykdom, ulykker og ved tyveri, erstatter den ikke alt du måtte komme ut for på en reise. Mange har nok litt urealistiske forventninger til hva en reiseforsikring skal dekke. Kjøp flere forsikringer og få best pris med ekstra rabatt.


For din trygghet på dagsturer eller på reiser inntil 1dager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg