tirsdag 18. august 2015

Gjenopprette facebook konto

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Hvis sikkerheten til kontoen din kan ha blitt påvirket, vil vi be deg om å gjennomføre en sikkerhetssjekk. Velg deretter Neste. Vi spør deg om hvor du vil motta sikkerhetskoden.


Hvis du ikke ser meldingen Deaktivert når du prøver å logge deg inn, kan det være et annet innloggingsproblem. Finn ut hvordan du løser problemer med innlogging.

Du kan måtte kontakte appene og nettstedene for å gjenopprette kontoene der. Noe informasjon kan fortsatt være synlig etter at du har slettet kontoen , blant annet meldinger du har sendt til venner. Hvis Instagram- kontoen din har blitt deaktivert, ser du en melding om dette når du prøver å logge deg inn.


Kontoer som ikke følger retningslinjene eller betingelsene våre, kan deaktiveres uten varsel. Vi anbefaler at du leser nøye gjennom retningslinjene samt innleggene i alle kontoer du har opprettet. Create Account. I følge tjenesten vil nå all personidentifiserende informasjon som er knyttet til kontoen bli fjernet fra databasene deres, men kopier av visse typer materiale blir kanskje beholdt på grunn av tekniske årsaker, uten at dette skal kunne knyttes opp mot person. Da kan ingen finne profilen din, ikke engang vennene dine.


Du slipper også å få epost og andre varslinger.

Tips: For å være sikker på at du prøver å logge på riktig konto , kan du prøve å gjenopprette brukernavnet ditt. Kan ikke endre gjenopprettingsinformasjonen Hvis det er noe annerledes med hvordan du logger på, har du kanskje ikke mulighet til å endre gjenopprettingsinformasjonen din. Hvis det er en stund siden du slettet kontoen din, er det ikke sikkert at du kan gjenopprette dataene i kontoen. Det kreves ikke innlogning for å få tilgang til skjemaene, men du må oppgi riktig lenke til profilen det gjelder.


Slette én eller flere kontakter. Gå til personer-siden i Outlook. Merke alle kontaktene i den venstre ruten. Du kan fornye, tilbakestille eller gjenopprette PC-en fra Windows Recovery Environment.


Se Konfigurere en stasjon for Fillogg hvis du vil sikkerhetskopiere og gjenopprette de personlige filene dine ved hjelp av Fillogg. Hvis du har problemer med disse trinnene, kan du fylle ut dette skjemaet. Last ned data fra en deaktivert konto. Det er din jobb å bevise dette, som regel ved å sende inn kopi av gyldig I som førerkort, bankkort eller pass. Noen ganger det er en viktig app i et arbeidsmiljø og kan ha betydelig arbeide meldinger.


Hvis du ikke har lagt til telefonnummeret ditt i kontoen din, eller hvis du velger å tilbakestille passordet via e-post, sender Adobe en e-post til adressen du har registrert, med instruksjoner for å tilbakestille passordet. Se Administrer Adobe ID- kontoen for informasjon om hvordan du legger til et telefonnummer for gjenoppretting. Gjenopprette gammel konto har en gammel hotmailadresse som er laget for mange år siden, og har ikke brukt den på flere år. Men den er tilknyttet facebook , som jeg nå ikke kommer inn på da jeg ikke husker passord til hotmailadrrssen.


De fleste innloggingsskjemaer har en link til Glemt passor hvor du skriver inn epostadressen din.

Jeg prøver å gjenopprette en gmail- konto som min har har. Saken er at når jeg prøver på det, så eksiterer den ikke ifølge gmail, og om jeg prøver å lage ny konto med samme navn, så får jeg beskjed om at kontoen allerede er i bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg