tirsdag 18. august 2015

Saftige muffins

Lag lyse muffins som er perfekt for bursdagsselskap eller som 17. Disse store muffinsene er både saftige og gode. Pynt med melisglasur.


Prøv saftige og gode hjemmelagde bananmuffins med biter av hakket sjokolade. Muffinsene egner seg godt til å fryse ne så vurder å lage dobbel porsjon av denne røren som i utgangspunktet gir deg ca muffins.

Lettvinte muffins er små, SUPERGODE muffins , som er SUPERRASKE å lage. Deigen skal bare røres sammen med en sleiv, og etter minutters steking er muffinsene klare! Du kan tilsette smak etter ønske.


Oppskriften gir stk. Barnas favorittmuffins – perfekt til barnebursdag! Perfekt som et sunt mellommåltid eller lunsj. Dette er oppskrift på enkle lyse muffins som alltid blir saftige og gode.

Av denne oppskriften blir det muffins. Schnelle saftige muffins - Wir haben schmackhafte Schnelle saftige muffins Rezepte für dich gefunden! Denne grunndeigen kan du bruke som utgangspunkt når du skal lage muffins , for denne oppskriften gir store, gode og saftige muffins.


Topp med enkel kremost frosting og pynt med ønsket strøssel. Prøv store muffins med bringebær og hvit sjokolade. Store, saftige muffins. Dette er en veldig enkel, men likevel utrolig god oppskrift på sjokolademuffins! De kan enten serveres som de er eller pyntes med et lite melisdryss.


Eller du kan strø over litt hakket sjokolade før steking, slik som på bildet. Dermed får sjokolademuffinsene straks preg av å være litt eksklusive. Denne grunnoppskriften gir deg cirka muffins og kan tilsettes det du har lyst på for å lage dine favorittmuffins. Alt fra blåbær og revet sitronskall, til sjokoladebiter og peanøttsmør gjør seg godt i muffinsene. Her er det bare å bruke fantasien.


Kilde: Ellen-Christine Lendengen. Saftige og deilige muffins til jentebursdagen.

Rør smør og sukker lyst og porøst. Tilsett ett og ett egg om gangen, og rør godt mellom hver gang. Sikt i hvetemel blandet med bakepulver og vaniljesukker og rør inn appelsinjuicen. På torsdag laget jeg cupcakes og de ble sååå saftige og så gode!


Endelig har jeg funnet en oppskrift på muffins som holder seg saftige i. Muffins – eller cupcakes, som de kanskje også kan kalles – fra Lise Finckenhagen. Bringebær og hvit sjokolade i deigen, og ostekrem med sitron på toppen. Altså en klassisk basisoppskrift på muffins.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg