fredag 28. august 2015

Takk for maten sang tyven tyven

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Om sangen ikke lyder bra. Er det fordi all maten nesten. Men det tar vi med et smil.


Så er stemningen på topp. Pål sine høner Nå er vi mette og takker for maten. Her finner du sanger som er kronen på verket for maten , som er servert på din festkveld.


Mange føler det er befriende og sammensveisende å få synge litt. Her følger en god takk for maten - sang som ikke er utbrukt. Vi takker for all mat og drikke, som nå gjør oss mett og lat. Uten duger festen ikke.


Som vi fikk på fat! Nå er vi god og mett! Takk for all god mat! Du som spiste altfor lite, får vel noe mat med hjem. Du må også gjerne vite.


Etter et godt festmåltid passer det med en takk for maten sang. Les mer om takk for maten sanger her. Direkte nedlasting av konfirmasjonssanger. Last ned takk for maten sanger til din konfirmasjon.


Takk for maten sang tyven tyven

Tyven – tyven , se sangen. Vær velkommen alle sammen. Godt humør skal være rammen om vår enkle bryllupsfest! Heise gledens flagg. Hjelp oss er du snil, Så kvelden kan bli gild.


Og så lar vi sangen bruse. Koser oss så godt vi kan! Om her blir litt sjau på huset. Gjør det slettes ikke grann! En takk for maten tale skal ikke være så lang, og du finner her forslag til passe lange taler.


Takk for maten sang tyven tyven

En takk for maten sang kan avrunde måltidet på en god måte. Her får du anledning til å takke vertskapet, kokkene og serveringspersonalet for innsatsen. Gjestene har sittet stille lenge, og det kan være morsomt å legge litt bevegelse inn i en takk for maten sang.


Ellers brukes gjerne samme melodier som for velkomstsangene. Da får man takket de som laget den gode maten og de som serverte, og de som hjalp til. Kommentarene gjør det lett å velge, ut i fra hva som blir servert under middagen.


Christine og Geir Andres bryllup 22. Fremført av brudgommen selv og Jan. Og gjør deg godt av maten På ekte nordmanns - vis Så åpner vi for festen - For spill og sang og resten. Ingen takk for maten sang.


Med en like lekker kake fra de mange. Kjærligheten mangt omfatter Ikke minst den gjelder mat. Ja, takk for at dere i dag veien fant – Til festen som holdes for vår konfirmant For Erik er så veldig glad for. Mest av alt vi kanskje skatter Det som bringes på et fat.


Våre mest populære sanger. De to sangene til konfirmanten kan være fra foreldre, besteforeldre, faddere eller andre. Stavangerpar wrote: Junigifteklar eller andre, er det noen som har en fin kaffesang og takk for maten sang ? Kaffesangen: mel: tyven , tyven. Hva er livet uten kaffe?


Kan en festlig stund skaffe når man ingen kaffe har? Nei,nei langtifra-kaffe må vi ha. Den vil alltid gi humør og energi. Et knippe sanger som er rimelig absurde, og som kan gi festen et ekstra løft.


Takk for maten sang tyven tyven

Det fins mange takk for maten - sanger. Til slutt vi sier takk for mat, for alle ting på disse fat. Vårt vertskap håper du er mett, at du har likt hver rett. Vi reiser oss fra dette bor og sier takk for mat i kor. Så tar vi til med sang og spill, vi oss riktig kose vil.


Har også kaffevise hvis det er ønskelig?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg