mandag 24. august 2015

Fasit logo quiz norge 2019

Norsk Logo Quiz Svar Velkommen til Logo Quiz svar nettside. Stakk med logo du ikke kjenner? Vi er her for å hjelpe!


Vi har noen der vi kun presenterer en logo og gir deg svaralternativ i tekstform, og som regel er kun et av svarene riktig. Norsk logo quiz tar for seg norske bedrifter og organisasjoner som stort sett burde være kjente hos de fleste. Hvilken måned dette året skal det avholdes kommunestyre- og fylkestingsvalg i Norge ? Neste quiz i samme kategori. Det er de samme spørsmålene som går igjen, her er fasiten. Tar forbehold om mulige skrivefeil.


Fasit til oppgaver i det nyeste Nysgjerrigper-bladet Her finner du løsninger på quiz og mattegrublerier fra det siste Nysgjerrigper-bladet. Nå kan du teste deg selv. Vi har samlet sammen en rekke logoer og har laget to logo -quizer til deg. En liten med spørsmål, og en stor med spørsmål. I logoer hvor navnet er med har vi fjernet teksten.


Logo quiz med logoer fra norske bedrifter og organisasjoner. Ta testen og se hvor mange logoer du kjenner igjen. Logg inn for å følge dette.


Vår desidert lengste quiz ! Generalforsamlingen i NQF vil bli avholdt lørdag 14. Panorama, Ullevaal stadion i Oslo. På denne siden har vi samlet logoen til mer enn 1Norske selskaper med navn. Enten du er Quiz -deltaker på jakt etter Norske logoer, student eller en Gründer som ønsker inspirasjon for logo til din bedrift – finner du et stort utvalg Norske logoer på denne siden.


Matquiz: Vin, øl og matlaging. Hobbykokk, gastronom, vinkjenner eller bare glad i mat? Bryn kunnskapen din på denne varierte quizen.


Perfekt til sosiale lag, bursdagsselskapet, late romjulsdager, på puben eller hjemme med venner og famile på en fredagskveld. Påskequiz – 1spørsmål og svar om mat og drikke. Eller kjenner du noen som pleier å skryte av matkunnskapene sine? Her har du sjansen til å stille vedkommende til veggs.


Her finner du en oversikt over filmer, presentasjoner og quiz til bruk i undervisning, samt registreringsskjema. Hvis du ser etter en allmenn quiz med fasit eller en quiz med spørsmål og svar så trenger du ikke lete mer! Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Kjør selv ferie i hele Europa. Finn din ferie i Norge. Masse av opphold med høy rabatt.


Jeg trenger litt hjelp til de resterede logoene i Logo Quiz Norge , er i siste level, men mangler logoer før jeg har fullført spillet. Maskineriet fungerer ikke som normalt. Her er fasiten til julens store sportsquiz. Vennligst prøv igjen senere.


Dette er en fotballquiz med fasit. Du finner spørsmål fra blant annet premier league, verdenscupen i fotball, engelsk fotball, norsk fotball med mye mer! Den passer best for voksne, men kan også passe til spesielt interesserte barn som har mye kunnskap om fotball.


Siden dette er en quiz om fotball, så vil du ikke finne noe om andre sporter her. All Logo Quiz Levels. Here you can find all logos for level till 1 including the logo quiz android.


Because the game Logo Quiz uses various International and American logos it is hard for some players to guess all logos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg