torsdag 6. august 2015

Hairport lillestrøm

Hairport lillestrøm

Hairport er en frisørkjede bestående av salonger. Vi vektlegger kvalitet og personlig service, og våre frisører holdes oppdatert på trender gjennom kurs og kvalitetssikring. Du finner oss i ditt nærområde i Akershus og Hedmark.


Vi tilbyr både drop in og timebestilling. Vi er stolte av vårt opplæringsprogram for frisørlærlinger, og kan vise til gode resultater! Vi innehar spesialkompetanse innenfor parykk og. Lillestrøm fra , Viken. Petite Frisørene AS Kom inn og besøk våre avdelinger på: Jar, Østerås, Sandvika, Skedsmokorset eller Eiksmarka.


Finn billigste frisør i Skedsmo. Se kontaktinfo, prislister, kart og andres erfaringer med denne frisøren. Vi er fem dyktige frisører som har stort fokus på trivsel og vi holder oss oppdatert på moter og hårtrender.


Hairport lillestrøm

Vi gir deg råd og veileding og ønsker å gjøre akkurat deg fin på håret. Hos oss skal du oppleve, kvalitet, kreativitet og topp service. I Studio Alf Frisør hus skal du oppleve, kvalitet, kreativitet og topp service. Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling!


En familiekino med spesielt fokus på familiefilm og familieopplevelsen. Våre salonger ligger spredt over hele Østlandet. Vi er et team av dyktige frisører og makeup artister som har fokus på service og kvalitet i våre arbeider.


Hairport lillestrøm

Endelig en rynkekrem som virker. Foretaket har registrerte ansatte. Ser du etter åpningstidene til HairShop Frisør? NO MORE BAD HAIR DAYS!


I Sayso ser vi på håret som ditt viktigste assessoar og vi har ekspertisen på behandlinger og produkter som gjør det mulig for deg å være fin på håret hele året, også mellom frisørbesøkene! Glød startet opp 2. Vi vil da være en skjønnhetssalong, med fokus på høy faglig kompetanse, hvor vi skal kunne tilby deg som. Vi tar ekstra godt vare på våre kundeklubbmedlemmer, meld deg inn og få eksklusive tilbud og invitasjoner.


Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Nikita Hair er Nordens største frisørkjede med over salonger i Norge. Over av våre kunder vil anbefale oss. Vi har fornøydgaranti! HAIRPORT LILLESTRØM offers unique solutions and the latest trends in haircuts, hair color, care and styling for a total look.


Trust the professional expertise of your hairdresser in LILLESTRØM. Nytt frisørkonsept som tilbyr rask og effektiv hårklipp for damer og menn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg