mandag 31. august 2015

Lo innboforsikring melde skade

Dekker alt du har av innbo og gir ekstra trygghet til det du har i hjemmet ditt. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Spar penger ved å kjøpe forsikring hos oss. Du velger selv egenandelen. Vi hjelper deg med å flytte innboforsikring du eventuelt har i et annet selskap.


Du finner informasjon om hvordan melde skade hos Sparebank her. Når en skade har oppstått er det viktig at du melder fra til SpareBank med en gang. Dette sikrer at du får den hjelpen du trenger så fort som mulig.


Denne dekker skader i forbindelse med inn- og utbæring mellom bolig og bil, samt under transport. Det er noen viktige begrensinger som er viktig å nevne. Du kan også melde skade på forsikringsportalen til SpareBank Forsikring.


Her finner du også råd om hvordan du bør gå frem dersom skaden har skjedd på bilen, på reise, på hus eller på innbo. Mistede eller tapte gjenstander. Kun fysisk skade på gjenstander dekkes.


Dette dekkes av husforsikringen. Integrerte hvitevarer. Skade på gulv, tak og vegger. For elever, studenter og lærlinger er det ingen egenandel på innboforsikringen. Planer om langtidsferie?


Reiseforsikringen gjelder for reiser med inntil dagers varighet, men du kan velge å utvide den til å gjelde i inntil 9 1eller 1dager ved lengre ferieopphold i utlandet. Norges beste innboforsikring er inkludert i medlemskapet ditt. Er dere flere LO -medlemmer i samme husstand slipper dere egenandel ved skade.


Innboforsikring Reiseforsikring. Fagforbundet er Norges største fagforbund og vi forhandler fram gode lønns- og arbeidsvilkår for deg og arbeidskollegene dine. Som medlem får du tilbud om rimelige forsikringer, muligheter for stipend og tilbud om kurs og sosiale aktiviteter gjennom den lokale fagforeninga. Mer informasjon finnes også på deres hjemmeside hussoppen.


Ved andre typer skader , meld skaden til oss. Ved knust skjerm eller annen skade på mobilen bør du melde skaden på innboforsikringen, da denne dekker flere typer skader på mobil. Les mer om mobilskade Knust skjermen på mobilen? De har en felles forsikring for hele bygget.


Denne forsikringen gjelder skader på hele bygningen, både innvendig og utvendig. Her regnes alt som sitter fast i boligen som en del av bygget. Hvis du får vannskade på løse gjenstander i leiligheten din, og har innboforsikring hos oss, kan du melde skade til oss. Sjekk pris og kjøp innboforsikring.


Ditt hjem kan rammes av mer enn vann-, brann- og innbruddskader. Meld skade Husk Hva Du Har. En god innboforsikring er avgjørende om skade oppstår.


Velg skadeskjema nedenfor, logg inn og meld din skade.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg