mandag 10. august 2015

Stjernetegn 2019

Stjernetegn 2019

Hva står skrevet i stjernene om om deg og ditt neste år? Mange av våre lesere er opptatt av kjærlighet og karriere, og vi har som vanlig viet disse temaene ekstra fokus. Planetoversikt for de ulike stjernetegnene.


Stjernetegn 2019

Astrologi, stjernetegn , klarsynt, spådom. MARS SOLEN Tyren 21. VENUS MÅNEN Tvillingene 22. Men det dukker opp nye sider hos deg, og det kan få deg til å søke nye beitemarker.


Hvis dette ikke gjelder jobbområdet, kan du som kompensasjon bruke fritiden din på noe helt annet. Stjernetegn , Personlig horoskop, Års horoskop, Partner horoskop. Jupiter i ditt tegn. Det betyr at prosent av oss er født i et annet stjernetegn enn det vi har trodd.


Stjernetegn 2019

Det er dårlig nytt for alle som har tatovert stjernetegnet sitt. Sjekk ditt egentlige stjernetegn nederst i saken. Vet du hva ditt kinesiske stjernetegn er? Lær mer om dyretegn og kinesisk astrologi her!


Griser er generøse, rene og medfølende. Du er vant til at ting alltid skal gjøres på en bestemt måte, og det plaget deg alltid når du måtte tilpasse deg. Indtil videre vil du have stor succes med alt, du tager dig til. Pas meget på med at hvile på laurbladene og vær opmærksom på meget kraftige fristelser, der kan få dig ud af kurs. Store forandringer sker på den sociale scene, og du vil sikkert blive draget ind i en gruppe eller en forening, som har store ambitioner for at dominere scenen.


I Numerologi jobber man ut fra at de foranderlige syklustallene treffer våre faste personlighetstall for å trigge frem hendelser og følelser for at vi skal utvikle oss videre. Solen bestemmer hvilket stjernetegn du er født under. Søk etter ditt stjernetegn i Zodiaken.


Stjernene forteller om kjærlighet, vennskap, økonomi og helse for ditt stjernetegn. Læs, og find ud af hvad det nye år har i vente for dig. Pas på med at være al for selvtilfreds og uansvarlig i dit forbrug – spar i stedet på dine penge. Du fpr brug for at lægge et nyt budget og blive bedre til at sige nej tak til spontane og ligegyldige indkøb. Et nytt stjernetegn endrer alt.


Stjernetegn 2019

Du elsker gadgets og elsker alt som er nytt og teknologisk, Kommunikasjon med resten av verdenen er hva som interesser deg mest. Horoskop analyse av zodiakens stjernetegn. Hvis du kjenner ditt kinesiske stjernetegn og fødselselement, la oss starte. Det nye år starter ret positivt for dig, og signalerer slutningen på en svær tid i relationer hvor du har strukket dig betydeligt for kærlighed og venskab. Selv om der manglede konkrete resultater, var der mange åndelig følelsesmæssige belønninger på grund af din naturlige empati og forståelse.


Er du født i Væren? Da er du dynamisk, høy avgjørelseskraft, har stort initiativ og motivasjon og er ærlig og direkte. Men du har også en tendens til sinne, aggresjon, grovhet, utålmodighet, egoisme og raseri.


Den kinesiske kalender er en lunisolarkalender. I Kina benytter man i dag den gregorianske kalender, men den kinesiske kalender brukes fremdeles til markering av tradisjonelle helligdager, for eksempel kinesisk nyttår, Duanwu-festival og Månefesten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg